Næste kapitel i den lange historie om printere

I fødselsdagsgave fik jeg en foto printer. Jeg var vildt imponeret over billedkvaliteten, der bestemt matchede billeder jeg har fået fremkaldt online. Glade mig!
Printeren virkede i én dag. Argh. Sure mig!
Som nogle måske husker havde jeg allerede solgt den gamle printer. Så fra at have to printere var jeg pludselig printerløs!
Den nye printer blev sendt til reparation og der kom hurtigt besked om at den ikke kunne fixes og da modellen var udgået måtte jeg vælge en ny. Det fandt jeg faktisk ret irriterende for jeg havde jo ikke valgt en tilfældig printer fordi jeg manglede en printer – jeg havde valgt lige netop DEN printer, fordi det var den jeg gerne ville have. Derudover var det jo en gave og det var da mægtig irriterende for gavegiverne sådan at skulle bruge en masse tid på at kommunikere frem og tilbage med wupti-menneskerne.
I sidste ende valgte jeg den første printers storebror; Canon Pixma MG6450 – som naturligvis er en smule dyrere end den første printer, så der scorede wupti lige lidt ekstra. Hrmpf.
Men når alt det er sagt – så er det en lækker printer! Den var lidt nemmere at installere end den første, til gengæld er den lidt mere støjende. Men kvaliteten er god – billederne bliver skarpe, farverne er gode og det går hurtigt. Så nu krydser jeg fingre for at den bliver ved med at virke!
Med ny printer i hus har jeg endelig fået opdateret ‘Barnets Bog’ med billeder – jeg har udfyldt teksten løbende (heldigvis for jeg kan da allerede overhovedet ikke huske hvornår Ekko fik sin første tand og den slags… :-p ).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.