Privatlivets fred

Endelig har vi fået sat plankeværk op. Vi bor lige over en ret trafikeret sti hvorfra der har været perfekt udsyn til vores lille terrasse – no more! Vi kan stadig se både træer og blå himmel, men kan nu sidde ret så uforstyrret på altanen – dejligt! Plankerne er sådan nogle fancy ivarplank, der skal forestille at være vedligeholdelsesfri (det lyder mægtig godt i mine ører), farven er antracit og jeg synes at det er pænt. Nu vil jeg sætte mig ud i fred med en kop kaffe. Ah.

 

2 Comments on Privatlivets fred

 1. Vivian
  juni 17, 2014 at 10:08 am (5 år ago)

  Hvor er det blevet fint 🙂

  Svar
  • Charlie
   juni 17, 2014 at 11:18 am (5 år ago)

   Tak! Det synes jeg også – det er mere gråt i virkeligheden end på billederne 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.