Husstandens mindste køkkenskriver

Det er top hyggeligt at Ekko er begyndt at interessere sig for hvad der sker i køkkenet. Tidligere kunne hun underholdes med en skuffe fuld af grydeskeer imens jeg lavede mad, men den går ikke længere – nu vil hun være med, der hvor det vigtige ske. Det vil sige, der hvor maden er. Hun vil gerne smage på alting undervejs (på billedet har hun basilikum i munden, hvilket dog ret hurtigt blev spyttet ud igen). Hun er ret uforstående over for at hun ikke kan sidde og røre i gryderne…men, altså, sikkerhed først ik´? Så længe der ikke er varme ting i spil er det virkelig hyggeligt at hun vil være med 🙂

Orv, og se nu hvor sjove bananer kan være (dette fik rent faktisk Ekko til at spise en hel banan – hun plejer ellers kun at tage en bid og så er det ikke sjovt mere…):

Igen må jeg kreditere Stine for den gode ide (jeg henter tilsyneladende al min inspiration derovre for tiden :-p ). Kender du tricket? Det kræver ikke andet end en banan og en tandstik – og så er det bare at vente til stregerne skifter farve fra hvid til brun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.