Drømme koster jo ikke noget…

På tirsdag har vi en aftale med en ejendomsmægler. Uh, det er spændende hvad han mener at vores lejlighed kan sælges for! Men inden vi kender de hårde facts er vi i gang med at drømme om den næste bolig. Vi har en laaang liste med krav som den nye bolig gerne må opfylde og så har vi nogle få krav som den nye bolig skal opfylde, fx:

Mere plads!
Mere grønt!
Mere ro!

I dag var vi ude at kigge i et område hvor vi kan få opfyldt disse krav for et beløb som vi selv mener at vi har råd til (hvad banken mener er jo en anden sag…).

Det var rart. Det var rart at se frem ad. Det var rart at tænke på et nyt liv. Det var rart at være på tur med Ekko. Og det var rart at forestille sig at vi falder til, vokser og finder glæde et nyt sted. Og så var der i øvrigt pænt og nyt og helt firkantet. We like.

 

2 Comments on Drømme koster jo ikke noget…

 1. Stinemor
  juni 22, 2014 at 8:47 am (5 år ago)

  Det lyder spændende med jeres planer. Vi har kigget på huse og områder i over et år nu og stadig ikke fundet det rigtige – men vi er dælme også svære at gøre tilfreds 😐
  Jeg håber, banken er med jer, så I snart får græs under fødderne.

  Svar
  • Charlie
   juni 22, 2014 at 9:08 am (5 år ago)

   Uh, det er godt nok også svært! Men nu hvor jeg ved hvor jeg skal arbejde er det lidt nemmere at lægge sig fast på et område – for et af kravene er at der ikke må være langt på arbejde 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.