Byens perler: Vallensbæk Naturlegeplads

I Golfsvinget (Vallensbæk) ligger der en mægtig fin naturlegeplads. Der er små huse, gynger, rutchebane, klatre-halløj, en sjoooov svævebane, udskårne dyr, bålpladser, toiletter, skraldespande – og ikke mindst, masser af træer, græs, sten og buskads. Kort sagt; underholdning for børn i alle aldre.

Det var Stine og Poeten, der gjorde mig opmærksom på legepladsens eksistens og da den ligger lige ved siden af Ekkos farmor og farfar er det jo helt ideelt. Jeg nyder virkelig at være ude, sådan rigtigt ude, ikke bare ude på altanen, med Ekko og hun får mere og mere smag for at gå på opdagelse selv (og for at spise små sten!) – det er skønt.

I første omgang var hun lidt bange for den store udskårne flodhest, men da hun havde set den lidt an og prøvesmagt en god del af de omkringliggende sten ville hun alligevel gerne klappe den. Og så var der egentlig ikke flere smalle steder – svævebanen tog nok prisen som dagens sjoveste forlystelse :-p

 

2 Comments on Byens perler: Vallensbæk Naturlegeplads

 1. Stinemor
  juni 23, 2014 at 6:43 am (5 år ago)

  Det er virkelig også et skønt sted! Stort og rummeligt med plads til leg i alle aldre 😉 hvor er hun også bare blevet stor på det sidste. Hvordan går det forresten i dagplejen?

  Svar
  • Charlie
   juni 25, 2014 at 8:39 am (5 år ago)

   Ja, der var rigtig dejligt – og vi havde det helt for os selv!
   Det går heldigvis rigtig godt i dagplejen – der er ingen tvivl om at vores dagplejemor er guld værd, hun har simpelthen gjort så meget for Emilie. Det er ligefrem blevet sådan at E vinker farvel til sin far når han står for længe og snakker om morgenen (hej hej far, nu kan du godt gå), haha, det er virkelig dejligt 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.