Torsdag, i Ekkoland

I går havde jeg hørt at det skulle blive godt vejr. Derfor valgte jeg mit allernyeste sommertøj som lige er kommet hele vejen ovre fra Jylland. Det var dog overhovedet ikke godt vejr fra morgenstunden! Og derudover skulle jeg til tandlægen – så alt i alt faktisk ikke nogen imponerende start på torsdagen! Heldigvis ville tandlægen bare snakke (men jeg sørgede lige for at skælde lidt ud på hende, bare så hun vidste hvem der bestemmer…). Hun syntes at det er mægtig fint at jeg ikke bruger sut. Men som sagt er det mig der bestemmer så derfor skyndte jeg mig naturligvis hjem og fandt en sut og den gik jeg rundt med det meste af dagen :-p
Nå, men det tøj der. Er det ikke fint? Det er fra Bock (godt navn – meget mundret for små mennesker!) og jeg har købt det hos Mini og Mokka som stadig er min mors yndlings-børnetøjsbutik. Hun synes at gult er fint og jeg må indrømme at det passer meget godt til solskin.
Fra starten af hyggede jeg mig indenfor ind til det der gode vejr besluttede sig for at komme forbi:

Da jeg havde sovet til middag var der top-dejligt ude på altanen! Jeg besluttede at lære Dukken lidt om hvordan man griller:

Og bagefter hjalp jeg med at luge ukrudt. Jeg er smaddergod at have gående:

Jeg fik også lige kigget barnevognen efter (med sut…):

Og så spiste jeg en portion dejlig frugtmos – mums!

Derefter var det tid til at skifte hat! På en eller anden måde var den hvide hat blevet smurt en lille smule ind i æblemos…
Men med den nye hat på fandt jeg endelig noget der så rigtig sjovt ud…:

På den nye fine altan er der stadig ét sted hvor vand og mudder samler sig. Dét sted fandt jeg! Og det er uden tvivl mit nye yndlingssted :-p

Så selv om dagen startede lidt halv-skidt så blev den altså hel-god til sidst 😀

4 Comments on Torsdag, i Ekkoland

  • Charlie
   maj 16, 2014 at 10:38 am (5 år ago)

   Haha, ja, hun har godt nok temperament, den unge dame! Jeg skal love for at moderen også blev sat på plads her til formiddag da hun mente at det var tid til en lur…men nu sover hun endelig og mor slapper af med lidt bloglæsning 🙂

   Svar
 1. Karina Viki
  maj 16, 2014 at 11:20 am (5 år ago)

  Hvor er hun skøn – de billeder er da lige til at blive glad i låget af 🙂

  Svar
  • Charlie
   maj 16, 2014 at 11:26 am (5 år ago)

   Tak! Det et så dejligt når hun bare tuller rundt og er glad (det måtte godt ske lidt oftere :-p )

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.