Det smukkeste brudepar (ever)

Åh! Jeg dør lidt over de her billeder! Min svoger og svigerinde blev gift i februar og jeg lovede i sin tid at vise et par billeder – som altid har jeg dog haft frygtelig svært ved at begrænse mig! Jeg elsker den stemning, der er i billederne – det er helt old school romantik! Jeg tror at min favorit er nummer 5 hvor de sammen er på vej ud af livets landevej. Men jeg er også dybt forelsket i de to billeder (til sidst) af eventyrprinsessen i skoven. De viser en skrøbelighed i bruden som er så fin og som rummer så meget forelskelse. Og så er jeg forresten også helt vild med resten :-p

Uden flere kommentarer vil jeg blot sige; nyd de smukke billeder:

For god ordens skyld skal jeg lige nævne at dette indlæg ikke er sponsoreret, men Martin og Hazel, som også tog billeder til vores bryllup, skal have min allervarmeste anbefaling. De er søde, de er dygtige og de leverer et helt fantastisk produkt til en rigtig god pris 🙂

9 Comments on Det smukkeste brudepar (ever)

  • Charlie
   maj 15, 2014 at 8:49 am (5 år ago)

   Det er der nemlig 🙂

   Svar
 1. Ann
  maj 15, 2014 at 5:59 pm (5 år ago)

  Jeg er helt mundlam – det er virkelig nogle smukke billeder!!

  Svar
  • Charlie
   maj 15, 2014 at 6:28 pm (5 år ago)

   Ja, synes du ikke? Jeg synes simpelthen at de er så romantiske 🙂

   Svar
 2. Karina Viki
  maj 16, 2014 at 11:10 am (5 år ago)

  Smukke smukke billeder 🙂 og fantastisk smuk brud, jeg er helt vild med den prinsesseagtige kappe hun har på, på nogle af billederne, så fint 🙂

  Svar
  • Charlie
   maj 16, 2014 at 11:14 am (5 år ago)

   Enig! Den er helt fantastisk – og så er den endda hjemmesyet 🙂

   Svar
  • Karina Viki
   maj 23, 2014 at 4:26 pm (5 år ago)

   Ej hvor vildt! Den er så smuk!

   Svar
 3. Camilla / Camomilla
  maj 17, 2014 at 8:28 pm (5 år ago)

  Vildt flotte billeder 🙂 Wauw! De fotograf kan sit kram.

  Svar
  • Charlie
   maj 21, 2014 at 7:30 am (5 år ago)

   Ja, der bare så dygtige – og ikke mindst forstår de at få en til at slappe af når man står foran linsen (det synes jeg ellers er vildt svært!).

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.