Bøllen på græs

Vi tilbragte valgdagen i søde venners have – og Ekko fandt sig et fint lille hus, der lige passede i størrelsen. Jeg tror at hun var klar til at flytte ind med det samme. Og jeg må nok indrømme at jeg også har skiftet mening i forhold til det der med huse (jeg har været meget anti-hus og meget pro-lejlighed). Men sådan nogle haver er altså meget smarte. Da vi sad på græsset i går ved siden af spirende løg, salat, jordbær, kartofler, ærter, bønner, jordskokker, alverdens bær osv. osv. og Ekko tulrede rundt i græsset på sine bløde babyfusser, solen skinnede og fuglene sang – så kunne jeg altså godt se idyllen.

Der er bare lige det ved det at sådan en køkkenhave aldrig ville se så flot ud hvis det var mig, der skulle passe den. Og græsset ville aldrig blive slået ofte nok. Og solen skinner jo heller ikke hver dag. Og selve huset; nøj, der er meget arbejde med at holde sådan et.

Ikke desto mindre; vi kunne godt bruge lidt nemmere adgang til udendørs arealer. Og haver er dælme dejlige.

 

2 Comments on Bøllen på græs

 1. A + K = ♥
  maj 26, 2014 at 9:29 am (5 år ago)

  Hvor ser det bare så hyggeligt ud! Det hus skal nok blive et hit mange år fremover.

  – Anne

  Svar
  • Charlie
   maj 26, 2014 at 1:32 pm (5 år ago)

   Det var en super dejlig dag – hvis vi engang får is et hus og en have må vi absolut også have et legehus, det er da så sødt 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.