Beretning fra en solskinsdag

Nu hvor skyerne samler sig og der er lovet både skybrud og tordenvejr er det dejligt at sortere billeder fra i dag – der var sommer i luften! Dagen startede klokken lidt i seks (for mit vedkommende med et cirkelspark på næsen – hurra for samsovning…). Jesper tog morgentjansen (han havde nemlig kørt hjem fra Århus hele natten i gårsdagens jyske skybrud og han havde kun sovet i godt i to timer…så han var rigtig frisk…nej, vent…oh well, det er vilkårene hvis man vil være rockstar :-p ).
Da Trutten var afleveret i dagpleje tog jeg, i et anfald af overskud, over for at træne. Som så ofte før gav træningen endnu mere overskud så jeg var lige en tur forbi Silvan efter lidt mere maling (jeg sværger, alle mine sparepenge ender i Silvan i øjeblikket…). Og så hjem og slibe + male. I dag var det vinduespartiet (udendørs), der stod for skud. Det blev fint og hvidt:

Og de blå felter blev malet grå (er der ikke ret meget forskel på de to felter, siger du? Næh…men det til venstre er altså gråt og meget pænt malet og det til højre er blåt og meget sjusket malet. Og i øvrigt krakeleret og mange steder grønt af alger). Alt i alt en stor forbedring (omend, der er et stykke vej endnu før the-never-ending-terrasse-projekt kan erklæres færdigt).

Efter endt maler-arbejde, blev der plantet krydderurter:

Og sådan nogle lilla blomster som jeg ikke ved hvad hedder. Jeg har endda været ude for at sætte dem ind under halvtaget så de ikke bliver slået ned af det varslede skybrud (plus-point på havekontoen til mig!):

Klokken 14 var det Bølle-hente-tid. Hun er blevet rigtig glad for at sidde bag på cyklen så der røg lidt mere motion på mor-kontoen. Ej, det er faktisk forkert at sige – jeg har været for doven til at afprøve cyklen og har hver dag startet bilen op for at hente hende i dagplejen med den undskyldning at ‘jeg-orker-ikke-at-cykle-med-skrigende-barn’. Nåh men. Barnet bag på cyklen skriger ikke. Hun griner. Højt. Og peger på træer og fugle. Så cyklen er godkendt og shame on me for ikke at have fundet den frem før…

Hver en lille sten og hvert et lille blad på altanen er blevet undersøgt i løbet af eftermiddagen:

Jeg prøvede at få Ekko til at lege med ‘Hunden’ for at tage billeder til forrige indlæg…men lige i dag var den naturligvis ikke interessant…

Tilgengæld brugte vi en del tid på at lede efter (og finde) fusserne:

Og så holdt vi godt øje med om far kom hjem (vi plejer at se ham nede på stien, men han rockstjerner den igen og skal spille koncert i aften så ingen far i dag).

Da vi havde fået sol nok gik vi indenfor og slap de kreative evner løs:

Der gik dog ikke super længe før den ene af os syntes at der var lige rigeligt med blyant ved siden af papiret…
Den anden var dog slet ikke færdig med at tegne og så er det jo heldigt at lejligheden er fuld af afdækningspap (se aller øverste billede :-p ).
Til sidst besluttede jeg at pandekager måtte være på sin plads på sådan en alene-hjemme-dag-nummer-tre…totalt politisk ukorrekt og totalt meget overhovedet ikke noget Ekko synes om!? Jeg troede at alle børn kunne lide pandekager…

Nu, hvor klokken har rundet 20, er Ekko puttet, fødderne smækket op og når jeg lige om lidt har trykket ‘udgiv’ bliver Game of Thrones fundet frem. Ah (#krydserfingreforatEkkosoversupergodt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.