Regnbueleg: Grøn

Denne uges farve er grøn. Og jeg har været en tur ude i regnen for at tage grønne billeder – i mangel af min sædvanlige model (der er travlt optaget af at være i dagpleje) var jeg nødt til selv at hoppe ind foran kameraet – selvfølgelig iført min grønneste kjole. Faktisk har jeg meget, meget lidt grønt tøj – jeg vælger nemlig altid blå når jeg skal købe farver. Men denne graviditets/ammekjole fra Dote har en mægtig fin midt-i-mellem-grøn-og-blå-farve – og så falder den ret pænt også på en flad ikke-gravid mave…

 

4 Comments on Regnbueleg: Grøn

 1. Liv (pladstilverden)
  april 25, 2014 at 4:59 pm (5 år ago)

  Hvor smukt ♥ nåja naturen ser da også ret pæn ud … ;o) Lækre lækre billeder! God weekend.

  Svar
  • Charlie
   april 28, 2014 at 5:53 am (5 år ago)

   Haha, tak! Og i lige måde 🙂

   Svar
 2. A + K = ♥
  april 27, 2014 at 7:52 pm (5 år ago)

  Dit hår er simpelthen så lækkert! Jeg bliver lige misundelig hver gang 😀

  – Anne

  Svar
  • Charlie
   april 28, 2014 at 5:54 am (5 år ago)

   Tak skal du have :-p

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.