Når vi skal klædes ud

Der er jul og påske. Og der er kristihimmelfart og pinse. Så er der bededag og grundlovsdag. Alt sammen fine dage, der giver ret til at holde lidt fri. Personligt har jeg julen som absolut favorit, men i min familie har vi også altid haft nogle rigtig gode påsketraditioner.Men der er en højtid jeg har glemt. Faktisk den allervigtigste højtid – for familier med små børn, that is.

Fastelavn.

Hvis du havde spurgt mig sidste år ville jeg ikke have anet hvornår det var fastelavn – ihvertfald ikke mere nøjagtigt end at det var sådan omkring februar. I år var det den 2. marts. Og der var tøndeslagning i legestuen, udklædte børn over hele facebook, fantastiske kreative hjemmesyede kostumer i hele blogland – og ikke mindst en familiefødselsdag med udklædningstema.

Urgh. Jeg kan ikke lave hjemmesyede fantastiske kostumer! Til gengæld kommer jeg fra rollespilsfamilien #1 så da invitationen til fastelavnsfest tikkede ind var der ingen tvivl om at alle andre ville dukke op i virkeligt seje kostumer…oh pres! Og oven i mit eget pres havde vi jo også Ekko, der naturligvis måtte have sit første kostume.

Heldigvis findes internettet! Sider som Gag.dk tilbyder et hav af udklædninger til priser hvor man faktisk godt kan være med selv om det kun er den ene gang om året man skal klædes ud. Desværre kom jeg først i tanke om at vi havde glemt kostumer dagen før vi skulle afsted så denne gang blev det ikke til en Hawaii skjorte på Gag.dk, men derimod et tylskørt til mig, et lagen til Jesper (han overvejede spøgelse, men endte som Cæsar) – og så reddede min mor dagen ved at sy det fineste jordbær til Ekko.

Næste gang vil jeg være i lidt bedre tid så jeg rent faktisk kan nå at bestille noget hjem! Næste gang er jeg nemlig forberedt på hvor stor en begivenhed fastelavn er i meget små menneskers liv :-p

Denne dino synes jeg fx er ret skøn:

Mon Ekko er indforstået med at mor bestemmer kostume til næste år? Jeg tvivler lidt…

Sponsoreret indlæg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.