Online handel

Nogle gange tænker jeg at det må have været totalt umuligt at få en hverdag til at hænge sammen dengang i 80’erne da jeg var barn. Der er ihvertfald ingen tvivl om at nethandel er en gave til småbørnsforældre! Jeg har nævnt det tidligere og det gælder stadig at der næsten altid er en pakke på vej til os fra nær eller fjern, til gengæld er mine besøg i fysiske butikker efterhånden stort set ikke-eksisterende.

Det være sig både tøj, dagligvarer, legetøj og større ting. I dag skal jeg hente nogle kasser i døgnboksen så jeg kan få organiseret noget af rodet derhjemme. Jævnligt ender jeg hos Bilka.dk når jeg mangler et eller andet – fx da vi besluttede at købe en cykel så vi ikke skulle starte bilen op hver dag for at køre Ekko i dagpleje. Jeg må dog indrømme at vi faktisk endnu ikke en eneste gang rent faktisk har cyklet til dagplejen! Til gengæld har jeg brugt cyklen til at komme til træning – og det er nu engang mere tilfredsstillende at cykle til træning end at køre i bil derhen… :-pJeg har også handlet en hel masse pusleudstyr på Bilka.dk og så har jeg flere gange fået veninder, der alligevel skulle i Bilka, til at købe bleer til os – de har nemlig ofte Pampers på tilbud og det er jo værd at tage med når nu Ekko er så ble-mærke-bevidst 😉

I dag var Ekko ikke helt på toppen så jeg udskød endnu engang cykelopstarten – hun havde været i dårligt humør hele dagen i går og kom i seng allerede klokken 17 (uden aftensmad eller noget) så jeg var lige på nippet til at holde hende hjemme i dag. Men hun var i ok humør da hun vågnede og vi havde en fin morgen så nu krydser jeg fingre for at hun hygger sig i dagplejen i dag!

Sponsoreret indlæg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.