Det er altså ret nemt

I hele næste uge er Ekko og jeg alene hjemme imens Jesper skal lære alt om overlevelse i vildmarken et sted i Norge (på dette her kursus). Jeg ville gerne være sådan en overskudsmor, der hentede sit barn klokken 14 i dagplejen, tog hjem og hyggede med frugt og hapsere og så lavede lækker, sund, økologisk aftensmad og efterlod et skinnende køkken inden Ekkos aftenbad og putning.Sådan en mor er jeg ikke. Jeg var alene hjemme i går og det lignede lidt at der havde været en dinosaur på besøg i vores køkken. En meget sulten og meget rodende dinosaur. MEN, trods alt var der da kommet ordentlig aftensmad på bordet og det lykkedes mig endelig at få lavet en kødsovs som Ekko satte pris på (seriøst, hun spiser blå ost og oliven uden at tøve, men kødsovs gider hun ikke…?!).

Klog af skade har jeg planlagt et par måltider til i næste, der bare skal varmes op. Men jeg tør også godt kaste mig ud i at lave lidt mere rigtig mad nogle af dagene – hos Ret Nemt lover de mig at jeg kan have maden klar på 30 minutter – og så er det økologisk. Så det bliver jeg vist nødt til at prøve. Priserne (for 2 personer) ligger i omegnen af 100-150 kroner, det er lidt mere end vi bruger til hverdag, men jeg synes at det er ok at give en smule ekstra for at få maden bragt til døren. Jeg synes også at udbuddet af retter ser ret så fristende ud – fx Nordisk Burger med rødbedepesto eller Farin-glaceret laks med lun rodfrugtsalat:

Eneste problem: Det er jo ikke LCHF! Men det er nu ret nemt at ændre – i burgeren er det blot at fjerne rugbrøddet (og give det til Ekko, så er alle glade) og i lakseretten skal der ikke ske andet end at det foreslåede brød, der skal serveres ved siden af fjernes.

Sponsoreret indlæg

2 Comments on Det er altså ret nemt

 1. Henrik
  marts 18, 2014 at 11:26 am (5 år ago)

  Den tur ser meget spændende ud (suk, tænker lidt på vores tidligere fjeldmarcher, med det norske forsvar). Jeg håber J er kommet sig helt og har alle kræfter i behold – det bliver der vist brug for. I må have en dejlig hyggeuge i to tøser 🙂

  Svar
  • Charlie
   marts 19, 2014 at 8:15 am (5 år ago)

   Ja, jeg synes også at det ser ud til at minde lidt om – jeg håber at han får en masse ud af det 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.