Ready, set, bryllup!

Kjolen er strøget, kufferten er pakket, Bess er på vej for at passe Ekko. Jeg glæder mig til fest, til god mad, til romantik, hygge og måske et glas bobler. Men jeg er også noget spændt på hvordan det skal gå at få Ekko passet i SÅ lang tid…

God weekend 😀

8 Comments on Ready, set, bryllup!

 1. Tine
  februar 21, 2014 at 2:06 pm (5 år ago)

  Smuk smuk kjole. Hvor er den fra? Og er den ny, så jeg også kan få fat på den?:-)

  Svar
  • Charlie
   februar 24, 2014 at 6:42 am (5 år ago)

   Tak! Jeg havde det virkelig godt i den – den er fra French Connection og den er ny, men den var sat crazy meget ned så jeg vil næsten tro at der ikke er flere tilbage…

   Svar
 2. Tine
  februar 25, 2014 at 9:13 am (5 år ago)

  Hvilken side har du købt den på?

  Svar
 3. Charlie
  februar 25, 2014 at 10:41 am (5 år ago)

  Jeg købte den fra French Connections britiske hjemmeside til 75 pund – de har den faktisk stadig, men nu til 125 pund: http://www.frenchconnection.com/product/Woman+Collections+Sale+Dresses/71ARH/Shimmer+Shower+Sequin+Midi+Dress.htm

  Til gengæld fandt jeg den nu på den amerikanske hjemmeside til 100 dollars – jeg ved ikke om der kommer told oven i, men 100 dollars er godt nok en god pris (oprindelig pris er ca. 3000 kroner :-):
  http://usa.frenchconnection.com/product/woman+Collections+sale/71ARH/Shimmer+Shower+Midi+Dress.htm

  Ps: Jeg har købt en str. 8 selvom jeg normalt bruger 10 fra French Connection – og der er rigelig plads i den da den er designet til at sidde ret løst så hvis du køber den og gerne vil have at den sidder lidt til i taljen skal du nok gå mindst en størrelse ned 🙂

  Svar
  • Tine
   februar 25, 2014 at 2:20 pm (5 år ago)

   Nu har jeg købt den! Den var faktisk på tilbud til 62,50 pund:-). Og så røg der lige lidt andet med i kurven. Ups!

   Svar
  • Charlie
   februar 25, 2014 at 2:27 pm (5 år ago)

   Haha, sejt! Tillykke med den 🙂

   Svar
 4. Binemor
  februar 25, 2014 at 1:36 pm (5 år ago)

  Sikke dog en smuk kjole!

  Svar
  • Charlie
   februar 25, 2014 at 2:27 pm (5 år ago)

   Tak!

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.