DIY: De smukkeste bryllupsdetaljer

(Lånt fra Thinkfoto’s facebookside – resten er privatbilleder).

Er der noget bedre end at være til en fest hvor der er tænkt på alt? Nogle gange føler man sig simpelthen så forkælet som gæst at man slet ikke ved hvor man skal begynde når man gerne vil fortælle andre om det. Brylluppet i lørdags var lige nøjagtig sådan en fest – der var så mange søde detaljer at det slet ikke er til at tælle (det var ret tydeligt at bruden havde haft en to år lang forlovelse til at få det hele på plads ;-).

Den allersødeste detalje var små personlige beskeder under servietten ved hver kuvert – det var både virkelig dejligt at læse en lille besked og føle sig værdsat af brudeparret, men det var også en virkelig fin måde at skabe ‘noget at snakke om’ ved de borde hvor gæsterne ikke kendte hinanden godt i forvejen. ‘Hvad står der på din?’, ‘Hvad er det for en historie, de hentyder til?’, ‘Det må vi vist lige høre lidt mere om’ blev i hvert fald hørt et par gange rundt om det bord hvor jeg sad…

Brudebuketten sorterer traditionelt under gommen – jeg tror dog at han i dette tilfælde lige have forhørt sig omkring hvilke farver og blomster, der i øvrigt indgik i festen for sjældent har jeg da set en så perfekt buket:

Ligesom os havde brudeparret valgt at lave en utraditionel gæstebog – en hvid dug og en stofpen og så blev gæsterne bedt om at hjælpe med at ‘dække op med minder’. Jeg glæder mig allerede til at blive inviteret på middag og se den fine dug med alle hilsnerne!

For at understrege vintertemaet var der dækket op med grankogler sammen med små glas, der fungerede som lysestager – og selvfølgelig de lyserøde roser, der gik igen igennem hele festen. Der var også brugt antikke bøger både som bordpynt og som en del af invitationer, kirkehæfter, bordkort osv – det viser je i et andet indlæg for det så super godt ud!

Jeg håber at jeg kan få lov også at vise et par billeder af brudeparret – det kan i, i så fald, godt glæde jer til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.