Copycat; Pom pom koala

Carla og krudtuglen har skudt gang i en lille leg – en copycat leg. Og det er jo den perfekte leg i blogland hvor inspiration og kopiering måske nogle gange har en tendens til at flyde sammen. Jeg er lige faldet over den überkreative blog; Mr. Printables og har tyvstjålet et design derfra. Mr. Printable er væsentligt mere kreativ end mig og selv om jeg kan bruge lang tid på at kigge smukke billeder er der ikke så mange af projekterne jeg faktisk tør at kaste mig ud i…denne her lille koala synes jeg dog var nogenlunde overkommelig (blomsterne kan jeg nok også klare, men de andre dyr kræver vist lidt mere snilde…).

Min pom pom er ikke tilnærmelsesvis så fin som originalen – men jeg er ret sikker på at Ekko er ligeglad med at ørerne er lidt skæve og sidder lidt underligt.
Opskriften kan findes her 🙂

6 Comments on Copycat; Pom pom koala

 1. Vivian
  februar 26, 2014 at 8:59 pm (5 år ago)

  Den er bare såååå nuttet 🙂

  Svar
  • Charlie
   februar 27, 2014 at 7:13 am (5 år ago)

   Heh…skæve ører eller ej, den kan gå an 🙂

   Svar
 2. Henrik
  februar 27, 2014 at 11:52 am (5 år ago)

  Den er helt vild sød!!!

  Svar
  • Charlie
   februar 27, 2014 at 11:53 am (5 år ago)

   Tak 😀

   Svar
 3. Christina (Carla og krudtuglen)
  februar 27, 2014 at 7:03 pm (5 år ago)

  Fedt at du er med! Der er da ikke noget dér der er skævt – hvor er den lækker….jeg kan slet ikke gennemskue hvordan du lige fik lavet øjne osv – så jeg er dybt imponeret.
  K.h.
  Christina

  Svar
  • Charlie
   februar 28, 2014 at 10:38 am (5 år ago)

   Haha, jeg var godt nok også ret spændt på hvordan det ville se ud da jeg klippede pom pom’en op – og jeg må indrømme at jeg blev en smule overrasket da der kom både næse og øjne frem nogenlunde der hvor jeg havde tiltænkt det :-p

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.