Tid til træning

I dag prøver vi noget nyt. FAR er med Ekko i dagplejen. Det gør sikkert aldeles ingen forskel i forhold til ‘Ekko-alene-i-verden’, men det gør en aldeles stor forskel for ‘mor-alene-i-verden’! Klokken er ikke engang 9 og jeg har allerede ryddet op, tjekket blogs, set fjernsyn, morgenhygget, drukket kaffe, sovet en morgenlur. Og hvis jeg VILLE kunne jeg have støvsuget, gjort rent på badeværelset, skrevet en ansøgning, pumpet cyklen.Her til morgen er det blevet prioriteret at slappe lidt af – jeg har nemlig en aftale med min personlige træner klokken 10.15 og den slags kan det være meget godt at lade lidt op til. Det er nemlig psykopat-hårde aftaler, sådan nogle. Heldigvis trives jeg allerbedst med træning når jeg virkelig er presset og sådan en time kan virkelig flyve afsted – dog kan jeg godt sidde her og blive lidt nervøs ved tanken om hvad jeg skal udsættes for i dag!

Programmerne er jo på sin vis lidt en statshemmelighed, men jeg vil nu alligevel dele et af de programmer, der har været sjovest og som er til at gennemføre på egen hånd:

Opvarmning:
Løb på løbebånd, 12 minutter

Styrkeprogram:
50 mountainclimb (25 med hvert ben)
30 swing med kettlebell (12 kg)
20 skulderløft med kettlebell (12 kg)
30 atomic sit-ups
20 burpees (av!)
30 dødløft (i alt 25 kg)
20 boxjump (mellem box)

Pause!
50 mountainclimb (25 med hvert ben)
30 squat (5 kg i hver hånd)
20 pull ups (med elastik)
30 lunges
20 wall walk (3 kg bold)
30 push ups
20 sit ups (10 kg vægtskive)

Afsluttende cardio:
1000 m på romaskinen

For mig tager programmet ca. en time – men det er jo selvfølgelig afhængigt af hvor mange pauser man er nødt til at holde undervejs (jeg har brug for ret mange…).

Og så vil jeg forresten lige tipse om en sundhedsblog jeg lige har fundet (jeg er muligvis den sidste i verden, men derfor vil jeg nu lige tipse alligevel): Meget seje Cecilie Lind skriver om træning og så har hun udviklet et hav af opskrifter på protein-rig mad, meget inspirerende på sådan en børnefri morgen 🙂

 

2 Comments on Tid til træning

 1. Karin Ea
  januar 24, 2014 at 7:15 am (5 år ago)

  Puha det lyder virkelig hårdt! God fornøjelse med det! Jeg “burde” også komme igang, men bliver nok nød til at starte et andet sted, da min form er ikke eksisterende efter 3 år med to børn og barsel 😉
  mvh
  karin

  Svar
  • Charlie
   januar 25, 2014 at 9:39 am (5 år ago)

   Ja – der er virkelig hårdt! Men meget effektivt! Pga. den personlige træning synes jeg faktisk at jeg er kommet meget langt på meget kort tid – selv om jeg kun har en enkelt barsel bag mig var formen godt nok forduftet fuldstændig da jeg begyndte at træne igen i december! Et af mine mål er at nå at genopbygge en fornuftig grundform inden en eventuel anden graviditet – det må simpelthen være så hårdt for kroppen!

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.