Kjolejagt

Til februar er der bryllup i familien – og jeg glæder mig! Jeg elsker brylluppers magi og jeg kan næsten ikke vente! Vi har allerede modtaget den smukkeste invitation i mands minde og min (kommende) svigerindes sans for romantiske detaljer er simpelthen uovertruffen så jeg ved bare at det bliver en helt uforglemmelig dag. Og en uforglemmelig dag kræver en ny kjole!
Jeg har gennemsøgt nettet højt og lavt, men er ikke faldet over lige nøjagtig den rigtige kjole – til sidst kom jeg i tanke om zalando og tænkte at de med mere end 6000 kjoler på udsalg må have en, der lige passer til mig. Først forelskede jeg mig lidt i disse tre:

Øv! Fornarina kjolen, til venstre, er udsolgt! Den kunne jeg ellers godt lige have set mig selv i…

Ted Baker kjolen i midten er virkelig smuk! Men med et prisskilt på 2300 (efter at der er fratrukket 50%) er jeg ikke sikker på at Jesper og min bankkonto er helt enige i at det er den rigtige kjole…heldigvis er den ikke tilbage i min størrelse så jeg slipper for at gå og tænke over om jeg kan få råd til den 😉

Frock and Frill kjolen har et mere venligt prismærke og er faktisk virkelig fin. Det er ikke en kjole jeg normalt ville overveje, men lige præcis til dette her bryllup synes jeg at den ville være helt perfekt. Den er udsolgt i størrelse 36 (og det er jo min plan at jeg bruger 36 inden brylluppet!), men den findes stadig i 38 og det er jo i virkeligheden den størrelse jeg bruger nu…hmm…dilemma…

Alice by Temperly kjolen til højre er nok egentlig min favorit – men den vil de også have 2000 for! Og selv om det er næsten halv pris og der er nogen, der siger at 1600 kroner sparet er 1600 kroner tjent så går det vist ikke alligevel…

Det samme gør sig faktisk gældende for DKNY kjolen – den tror jeg til gengæld nemt at jeg kunne bruge ved andre lejligheder og ikke kun til bryllup – måske er den ikke helt fin nok?

Orla Kiely guldkjolen var jeg helt vild med lige da jeg så den – men ved nærmere eftertanke vil den vist faktisk overhovedet ikke klæde mig…der skal mere strut i skørterne!

Der er temmelig mange sorte blonder på min liste! På trods at jeg faktisk ikke synes at sort er ret passende til et bryllup. Men når nu det er et vinterbryllup kan det måske godt gå alligevel. Swing og Rützou er begge ret fine bud – og ligesom med DKNY har de den fordel at jeg nemt ville kunne bruge dem bagefter også uden at være for pyntet. Den sidste er vist derimod lidt for hverdagsagtig…men meget fin! (Annarita).
Hmm…det er svært…

2 Comments on Kjolejagt

 1. Sacha
  januar 11, 2014 at 10:13 am (5 år ago)

  Øj, nogle fine kjoler.
  Den nederst i højre hjørne synes jeg ikke er så herdagsagtig igen, pga. detaljerne og forskellen i farve (og materiale?).

  Svar
  • Charlie
   januar 11, 2014 at 10:50 am (5 år ago)

   Nej, du har ret! Måske synes jeg bare at den passer bedre til fester som fødselsdage/jul end til bryllup – er ellers ret vild med den 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.