Blinis med ørredrogn (glutenfri og LCHF venlige)

Disse små blinis er geniale som forret eller som en del af en frokost (eller bare som frokost):

Til pandekagerne skal du bruge (til ca. 20 stk) (inspireret af ‘Spis dig mæt og glad’ (Jane Faerber):
4 æg
250 g hytteost
2 spsk loppefrøskaller
1 spsk ahornsukker (eller kokossukker)
Revet citronskal
Smør til stegning

Hæld det hele i blenderen. Opvarm en pande med smør (middel varme) og held små klatter på panden – vend dem når de begynder at være lidt faste i det.

Til dressingen skal du bruge:
2 dl creme fraiche (38% hvis det skal være LCHF)
1 fed hvidløg, knust
2 spsk persille, hakket
Salt og peber

Derudover skal du bruge:
1 glas ørredrogn (eller lakserogn) (eller kaviar hvis bølgerne går højt)
Noget grønt, der kan pynte – jeg har brugt en smule squash, men persille eller basilikum vil også se fint ud.

Saml og server straks 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.