Fyldte chokolader

Der går lidt chokolade i bloggen for tiden for i ugens løb er hele 5 plader chokolade blevet omsat til konfekt. En af pladerne blev til disse fyldte chokolader – hvis du kan lide belgisk chokolade kan jeg næsten garantere at du også kan lide dem her!

Der skal bruges:
I alt: 250 g lys chokolade og 100 g blød nougat

Start med at smelte 100 g nougat og 50 g lys chokolade over vandbad og lad det køle af imens resten af chokoladen smelter (også over vandbad).

Fyld nu formene op (jeg bruger en silikoneform – så er det nemt at få chokoladerne ud) og vend formen på hovedet så det meste af chokoladen løber tilbage i skålen (så der kun er en skal tilbage). Sæt formen i fryseren i ca. 10 minutter. Fyld nu nougatmassen næsten op til kanten og sæt formen tilbage i fryseren i 5 minutter. Varm den resterende chokolade op igen og fordel den i formen – glat den ud med en dejskraber så der er mindst muligt ved siden og hullerne. Og så tilbage i fryseren i yderliger 5-10 minutter ind til chokoladerne er helt afkølede og kan trykkes ud af formen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.