Ekko fremviser (mine) gaver

Der var godt fyldt op med gaver i UP’en på vej til Langeland – og der var endnu mere fyldt op på vej tilbage til Sjælland! Vi har fået nogle fantastisk gode gaver i år – både fælles, hver for sig og en hel masse lækre ting til Ekko. Ekko insisterede på at hun ville vise nogle af tingene frem så det får hun lov til (hun har et andet indlæg i ærmet med sine egne gaver…):Den største kasse under juletræet havde vores navne på og den viste sig at indeholde en ualmindelig sej lampe, der kommer til at hænge over vores spisebord (når vi lige har besluttet hvor det egentlig skal stå…):

En af de næststørste var til mig og indeholdt en træningstaske – genialt nu hvor jeg, i kraft af min personlige træner, endelig får gjort noget alvorligt ved det der med at træne:

Men ikke nok med det; årets (vist nok) tungeste gave havde også mit navn på – en kettlebell så træningen også kan holdes ved lige derhjemme:

Fra min bror og hans kæreste fik vi en hel stak gaver, bl.a. to af disse meget fine serveringsfade. Ekko mener at de er bedre at bruge som både…

Og sidst (i denne omgang), men ikke mindst: Salt og Peber kværne fra Peugeot:

 

2 Comments on Ekko fremviser (mine) gaver

 1. Binemor
  januar 15, 2014 at 1:42 pm (5 år ago)

  Den er da mega cool den lampe!!

  Svar
  • Charlie
   januar 15, 2014 at 8:12 pm (5 år ago)

   Ja! Helt vildt 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.