R**** i vandskorpen

Vi holder, bogstaveligt talt, næsen oven vandet herhjemme. De der stormskader, der ikke var så alvorlige? De er alvorlige nu. Jeg skrev kækt for et par uger siden at vores overbos smadrede glasafskærmning på altanen var et større problem for dem end for os. Men det var kun ind til det blev opdaget at deres afløb på altanen har været ulovligt afdækket og vandet derfor har hobet sig op på deres altan siden stormen. Men nu har vandet endelig fundet en vej væk – og lige direkte ned i vores soveværelse. Øv.

Vi har nu en affugter kørende på fuldt knald, spande og skåle stående over det hele, vi har flyttet sengene ind i stuen da soveværelset pt. er ubrugeligt og så afventer vi besøg af en fugttekniker. Vi krydser alt hvad der krydses kan for at han vil måle at fugten i væggene er aftagende og at vi slipper for et skimmelsvampangreb.
Men selvom bloggen har været aldeles nedprioriteret og overskuddet er lidt i underskud så prøver vi at holde fanen (aka det lille fødselsdagsflag) højt – Ekko og jeg ser frem til en lille mini ferie på Fyn i næste uge imens Jesper forhåbentlig får styr på lejligheden 🙂

2 Comments on R**** i vandskorpen

 1. Stinemor
  november 15, 2013 at 1:09 pm (5 år ago)

  Ej, nej, nej, nej! Det må da bare ikke ske! Sikke noget juks at de ikke har haft styr på tingene. Jeg håber virkelig det “bare” er fugt og at det kan fjernes uden at føre til svampe.

  Svar
  • Charlie
   november 16, 2013 at 11:19 am (5 år ago)

   Nej, det er godt nok træls! Heldigvi er der ikke skimmelsvamp (endnu), men vi har været nødt til at hive tapetet ned, der hvor det er værst så den bagvedliggende væg kan tørre – det ser herrens ud!

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.