Mini & Mokka

Ovre i Horsens ligger der en butik. En helt ny butik. Faktisk er den så ny at den først åbner på fredag. Den nye butik sælger det lækreste baby/børnetøj og imens man kigger alle de lækre ting igennem kan man nyde en god kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage. Og hvis man er ammende mor (og det er der jo nok en hel del af butikkens kunder der er) så kan den lille guldklump også få sig et måltid i det fine ammehjørne. Café, børnetøj og ammehjørne på én og samme gang – se, det er et koncept som jeg er fan af! Meget rammende hedder butikken Mini og Mokka.

Butikkens ejer hedder Charlotte og hun er et af de cooleste mennesker jeg kender. Jeg har kæmpe, kæmpe respekt for at hun springer ud i projektet som iværksætter og jeg håber virkelig at alle andre også vil få øjnene op for hvor genialt det er at slå café, ammemulighed og butik sammen. Udover at være cool er Charlotte også sindssygt musikalsk og derfor byder butikken udover mærkerne Hjorth, Wheat, Okker Gokker og Vingino også på et udvalg af musikinstrumenter for både helt små og lidt større børn.

Charlotte har sin egen private lille model – jeg er ret sikker på at han bliver Jyllands mest velkældte baby!

Hvis du nu ikke bor i nærheden af Horsens (eller bare ikke kan vente helt til på fredag) så frygt ej! Webshoppen er nemlig allerede åben og fuld af lækre ting – her er mine favoritter:

Body fra Hjorthkøredragt fra Okker Gokkeroveralls fra Okker Gokkerbody med frø fra Wheatbukser fra Wheatrytmebjørn

Eneste problem bliver selvfølgelig at få kaffen over nettet…den må vente til engang hvor vi er i nærheden af Horsens 🙂

Ps: For god ordens skyld så er indlægget altså ikke sponsoreret – jeg synes bare at Charlotte er sej og jeg håber at butikken får masser af vind i sejlene 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.