Forbudt

Hvem er det egentlig, der har besluttet at de sjoveste lege er dem, der er forbudt? Det er mig, der bestemmer hvad der er forbudt, men det er i sagens natur den unge Ekko, der bestemmer hvad der er sjovt og interessant nok, så er det de samme ting, der står på begge lister.Hvis man troede at man kunne gå hen BabySam og købe farverigt fint legetøj til alderen 6+ og så var baby underholdt – så tog man fejl! I går var der kun én ting, der duede. One thing, and one thing only.

Bøger.

Ikke de der smarte baby-bøger med tykke papsider. Næh nej, rigtige bøger.

Jeg synes egentlig ikke at hun behøver at ødelægge alle vores bøger og jeg tror heller ikke at det er så sundt ligefrem at spise papir – men til sidst overgav jeg mig og gav hende bogen om Malvin (*). Efter få minutter så bogen således ud:

(*) Bogen handler om en dreng, der er på tur med sin far. Tilsyneladende må man spise pizza til morgenmad og man behøver ikke at børste tænder når moderen ikke er der. Jeg tænkte at den slags lærdom godt måtte spises. Men papiret blev jo ikke sundere af at budskabet var dårligt så jeg tog den fra hende igen. Jeg fik da lige 3 minutters ro :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.