DIY: Slyngegynge

Som før beskrevet har jeg forsøgt at bære Ekko rundt på alle mulige måder, men først da bæreselen kom i spil fandt vi en måde som vi begge to synes er et hit. Derfor har jeg diverse slynger og vikler liggende, men nu har fastviklen fået et come-back – og den er vist endda strøget direkte ind på førstepladsen. Den har nemlig transformeret sig til en gynge!For at lave gyngen skal du bruge en fastvikle (eller et andet langt og ikke-strækbart stykke stof), ringene fra en ringslynge (kan købes her), en krog du tør overlade din babys vægt til (en lidt mindre krog end min skulle nok kunne gøre arbejdet!) og evt. et stykke træ, der kan bruges til at adskille de to sider af vikle-gyngen (ikke nødvendigt, men meget smart):

Når skruen sidder forsvarligt i loftet indsættes baby – og så vugges der 😀

Ps: Viklegyngen kan også sagtens bruges til større børn, der kan sidde op – så er den mere som en almindelig gynge end som en vugge.

2 Comments on DIY: Slyngegynge

 1. Karen (lindse)
  september 22, 2014 at 4:04 pm (5 år ago)

  Hvordan har du sat ringe osv sammen i toppen? Har du et billede?

  Svar
  • Charlie
   september 28, 2014 at 5:51 pm (4 år ago)

   Hejsa 🙂
   Nej, jeg har desværre ikke et billede og gyngen er pakket væk nu – men jeg ‘bandt’ slyngen på samme måde som når man bruger den som slynge – altså begge ender igennem begge ringer og så tilbage igennem den ene. Jeg satte ringene direkte på krogen. Jeg testede gyngen med min egen kropsvægt og der var ingen problemer 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.