Trinny og Susannah

I torsdags startede en ny sæson af Trinny og Susannah i Danmark. Jeg ELSKEDE dem, dengang de fandt tilfældige britiske kvinder, med virkelig dårlig stil, og gjorde dem til rene divaer. Jeg så med både i USA, Australien, Holland og Belgien og jeg syntes at det blev mere og mere poppet, men jeg syntes samtidig at de virklig kunne noget med lag-på-lag, accessories og selvtillid. Så jeg klappede i mine små hænder da den første sæson af T og S indtager Danmark rullede over skærmen – men jeg blev lidt skuffet. Jeg synes at hele mantraet om at alle kropstyper kan klædes smukt på er top dollar, men jeg synes efterhånden at der kun findes to outfits i deres repertoire. En stram, kort kjole til de kurvede piger og et meget bredt bælte over en a-formet kjole til de høje piger. Måske rammer de bare ikke lige den minimalistiske nordiske mode så fint som de rammer i England, men jeg er ihvertfald ikke voldsomt imponeret…Oh well…den nye sæson får en chance :-p

 

2 Comments on Trinny og Susannah

 1. Ann
  september 21, 2013 at 12:33 pm (5 år ago)

  Jeg var også T&S fan i mange år. Synes virkelig de ramte plet med stil og snit til mange slags typer. Men du har ret, de buttede piger får ALTID (alt for) stram kjole på og et bredt bælte. Nogle gange kan de næsten ikke gå på catwalken fordi kjolen er for stram… Tsk!
  Nu ser jeg kun programmet når jeg lige falder over, synes tit det er de samme typer de finder. Gab…Zzzz. Ærgerligt fordi det virkelig var et godt program for mange år siden.
  Ps. Genial tekst til det billede 😉

  Svar
  • Charlie
   september 23, 2013 at 3:00 pm (5 år ago)

   Haha – tak! Og ja, det er rigtig ærgerligt – successen er vist steget dem lidt til hovedet…

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.