On a different note…

…så er den der gæstebog faktisk blevet færdig! Det er også kun 2 år siden vi blev gift – måske det var på tide. Jeg vil ikke lave en DIY for jeg er alt andet end god til at få firkanterne til at mødes de rigtige steder (det er mere eller mindre tilfældigt der hvor det ser pænt ud :-p ), men et lille tip vil jeg gerne dele: I stedet for at slås med at sy fyld fast købte jeg et billigt vattæppe i Jysk og brugte som bagside. Tilfældigvis kunne jeg godt lide de pink prikker, men ellers ville jeg bare have syet vattæppet helt ind i mit eget tæppe – så bliver fyldet på sin plads uden at man behøver at sy frem og tilbage :-)Og forresten: Ekko gik også i seng uden brok i går! Hun havde lige en lille nedsmeltning i går eftermiddags da jeg fik den gode ide at vi kunne gå en tur med barnevognen – men jeg opgav hurtigt og så faldt hun til ro igen. I dag skal vi igen til kiropraktor så jeg håber på endnu mere bedring 🙂

 

2 Comments on On a different note…

 1. Ann
  august 26, 2013 at 8:31 pm (6 år ago)

  Det er da en virkelig god idé. Og hvad er det man siger? Bedre sent end aldrig! Det er blevet virkelig smukt det tæppe!

  Svar
  • Charlie
   august 27, 2013 at 5:27 am (6 år ago)

   Nemlig, ja! Bedre sent end aldrig 🙂
   Nu mangler vi bare en picnic så tæppet kan komme i brug 😀

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.