Kong Gulerod

Det er gået mægtig fint, det med at opstarte på ske-mad. Ekko synes at det er sjovt og selvom det ikke er mit indtryk at der ryger så meget ned i maven så synes hun at det er alletiders at sprutte hirse ud i så stor en del af stuen som muligt. Ind til videre har jeg haft hirsegrøden frosset ned i en isterninge-bakke og lige tøet en terning op når det var tid til at prøve at spise. De sidste par dage har vi også forsøgt os med avocado (med stor succes).I dag syntes jeg at det var tid til at prøve noget nyt og da isterningerne egentlig har været meget smarte tænkte jeg: ‘Jeg laver lige en stor portion gulerodsmos, så har jeg til et par dage’.

Fire gulreødder blev skrællet, skåret i stykker, kogt bløde og blendede. Af en eller anden grund hældte jeg det hele op i skålen – jeg må have tænkt ‘så fryser jeg bare resten ned når jeg har set hvor meget hun spiser’.

Her er hvad der var tilbage i skålen:

Ca. nok til at lave én isterning. Det, og så et orange-farvet barn.

Nåh men, jeg koger bare en ny portion i morgen så.

🙂

2 Comments on Kong Gulerod

 1. Ann
  august 27, 2013 at 8:07 pm (6 år ago)

  Haha, hvor godt. Ekko var da vist sulten!

  Svar
  • Charlie
   september 2, 2013 at 10:05 am (6 år ago)

   Ja! Haha…meget sulten! Desværre gav al den gulerod lidt ondt i maven efterfølgende…

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.