Ekko-hilsen

Nårh, nu bliver her da lige lovlig dybt, her på bloggen. Det hele skal jo ikke gå op i dybsindige tanker, behandliger og skrigeture så nu må jeg hellere lige lave en update! For ca. en måneds tid siden var jeg vældigt god til at trille fra ryggen til maven og en gang imellem trillede jeg også tilbage igen – men siden da har jeg ligesom lagt den evne lidt på hylden til fordel for at undersøge mine meget spændende tæer. De er tæt på at kunne nå ind i munden, men de har det med at undslippe lige i sidste øjeblik :-/
I dag genopdagede jeg at hvis jeg ligger på maven og strækker armene HELT ud – så vender jeg rundt! Jeg havde dog ikke lige forudset at mit hoved faktisk er ret langt væk fra gulvet når jeg strækker mig ud på den måde – og når jeg så vender rundt så lander hovedet først. Lige ned i gulvet. Av. Jeg må øve mig lidt mere på teknikken :-p

Når jeg ikke triller så er jeg ret optaget af mig aktivitetscenter – jeg har opdaget at det er bedst at ligge på siden når man undersøger det for når man ligger på maven har man samme problem som når man triller – hvis man lige et øjeblik slapper af i nakken så banker hovedet lige ned i centeret og det gør avs.

 

2 Comments on Ekko-hilsen

 1. Ann
  august 26, 2013 at 8:31 pm (6 år ago)

  Skønne Ekko. Og fint legetøj, hvor er det fra? Det er nogle dejlige farver. Oj, hun bliver stor!

  Svar
  • Charlie
   august 27, 2013 at 5:25 am (6 år ago)

   Tak! Jeg elsker træ-legetøj, denne her er fra Mertens (og Ekko er heldigvis også ret glad for den så det er ikke kun mig :-p )

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.