Nyt til tøjskuffen

Inden vi fik Ekko sagde Jesper ‘nu må du ikke blive sådan en der sidder på barsel og internetshopper helt vildt’. Og jeg sagde ‘nej, nej, det bliver jeg ikke!’.Nåh men, man har vel et standpunkt til man tager et nyt? Og faktisk må jeg nok indrømme at der næsten altid er en pakke på vej til mig. Lige nu ligger der fx en barnevogns-parasol og venter på at blive hentet og jeg er enormt tæt på at klikke en lampe hjem, der skal hænge over spisebordet…

Men udslaget skal jo udnyttes! Og da jeg ikke rigtig kan forsvare at købe mere ammetøj er det Ekko der står for skud. Hun er blevet så lang at vi var ved at løbe tør for lånt tøj og så ER det jo smart at man bare kan klikke-klikke-klikke og så er der lækkert, økologisk børnetøj på vej i posten :-p

Jeg har handlet hos Små Hjerter og hos Oii Design – begge skal have A for udvalg, men Oii får C for kundeservice da der manglede tøj i pakken. Det kom godt nok nogle dage efter, men de har aldrig svaret på min mail (irriterende!). Små Hjerter får B for kundeservice da der OGSÅ manglede en ting, men de skrev af sig selv at de var meget kede af fejlen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.