Misundelses-indlæg

Dette her indlæg er kun lavet for at gøre jer (lidt) misundelige – jeg har nemlig vundet noget! Som alle andre der vinder noget siger jeg ‘jeg vinder ellers ALDRIG noget’. Men det er faktisk ikke rigtigt for efter at jeg har opdaget blogland og de utallige give-aways vinder jeg faktisk noget engang imellem – og for nylig vandt jeg 300 kr til bluebox henne hos Karoline med K. Nice. Efter mange overvejelser valgte jeg en trække-kanin og et rocker stort sæt kagepynte-dimser:

 

2 Comments on Misundelses-indlæg

 1. Henriette
  juni 30, 2013 at 1:24 pm (6 år ago)

  Tillykke! Heldige dig 😀
  Jeg deltager i utallige give aways men jeg har ikke vundet noget i over et år! 😉
  Suuuper fedt sæt med kage-pynte dimser! Forventer mange fremtidige pyntede kager på bloggen ;P

  Svar
  • Charlie
   juli 1, 2013 at 5:25 pm (6 år ago)

   Uh, jeg glæder mig også til at eksperimentere med dem!

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.