At springe over hvor gærdet er lavest

Som nævnt i går har Jesper været på Copenhell de sidste par dage så jeg har valgt den nemme løsning i forhold til mad. Jeg vil faktisk ikke engang påstå at jeg er sprunget over hvor gærdet er lavest – jeg er kravlet under gærdet og har spist Thai bokse – 7 minutter i mikroovnen, røre rundt med en gaffel og vupti – asiatisk mad er serveret. Og de smager faktisk rigtig godt. Især de blå.

Jeg har købt dem på Nemlig.com, men de kan også købes i Føtex hvis andre end mig har brug for easy-peasy aftensmad i fryseren 🙂

2 Comments on At springe over hvor gærdet er lavest

 1. understjernerne
  juni 16, 2013 at 7:30 pm (6 år ago)

  …og i Fakta og i Rema og i Netto… de er skiiiide gode når man er doven 😉

  Svar
  • Charlie
   juni 17, 2013 at 4:55 am (6 år ago)

   Har de dm i Rema? Det har jeg da aldrig set…win!

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.