The never-ending-story of Amme-problemer

Hmm…når nu jeg skriver dette indlæg så bliver både min mor og svigermor garanteret vildt bekymrede – men det skal i ikke være! Vi klarer den!Den nyeste tilføjelse til vanskelighederne ved amning: Brystbetændelse. Fedt. Feber og ømhed i hele kroppen som om jeg havde løbet et marathon er da lige hvad vi mangler. Især når Ekko for første gang sover 5 timer i stræk er det dejligt at have for ondt til at sove… :-s

Udover den fysiske trælshed (jojo, det ER et ord…) har jeg faktisk også enormt dårlig samvittighed over at det nu skal handle om mig og jeg skal afsted til vagtlægen og det er en større logistisk udfordring. Heldigvis kan vi låne en bil så jeg kan tage både baby og far med (jeg ved nemlig ikke om hun også skal tjekkes eller om det kun påvirker mig…). Men nu er det jo endelig lørdag så det var meningen at vi skulle hygge os sammen herhjemme allesammen og ikke bruge al tiden på at sidde og vente i lægevagten…

I det mindste var Ekko i et vældigt humør i morges og der er faktisk intet, der er så skidt at det ikke kan kureres med et stort tandløst smil (som jeg naturligvis ikke nåede at fange med kameraet). Eller jo, brystbetændelse kan faktisk ikke kureres, men det føles i hvert fald meget mindre slemt :-p

 

4 Comments on The never-ending-story of Amme-problemer

 1. Konen
  maj 25, 2013 at 5:15 pm (6 år ago)

  Jeg havde skrevet en kommentar, men den blev vist væk (grrrr, mobil-browser)

  Nå, men jeg ville bare sige at det bliver bedre. Og at det er underligt der er forskel på vagtlægen (da jeg ringede med brystbetændelse ville han ikke engang se mig, men udskrev bare penicillin – som selvfølgelig var umuligt at få fat i fordi det var weekend)

  Svar
  • Charlie
   maj 25, 2013 at 5:39 pm (6 år ago)

   Hvorfor er det at den slags problemer altid skal opstå i weekenden?

   Svar
 2. understjernerne
  maj 26, 2013 at 6:47 pm (6 år ago)

  Jeg fik også brystbetændelse en fredag aften og lægevagten ville se mig, men ikke give mig penicillin for jeg havde jo ikke feber…
  Det fik jeg så om natten. Den nat hvor Kamma for første gang sov 6 timer i streg. Aaaarmen altså! 😀
  Hvis du ikke allerede har en brystpumpe, så køb en 🙂
  Håber det værste er ovre nu 🙂

  Svar
  • Charlie
   maj 27, 2013 at 8:22 am (6 år ago)

   Dig og Konen har da godt nok også haft jeres del af amme-problemer!

   Jeg er heldigvis igennem det nu og man må sige at brystbetændelsen fik sat en effektiv stopper for overproduktionen – det er næsten som om der er blevet sat en prop i :-s

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.