Striber skal der til

Uh lala – et IKKE-baby relateret indlæg! Eller, lidt baby relateret er det alligevel for jeg ville bare lige vise disse skønne sugerør som jeg har fundet til Ekkos navnefest – med striber at drikke af kan det da kun blive en fest!Og så bliver jeg altså bare så glad når jeg modtager en pakke, der er pakket fint ind i grønt silkepapir og når kuverten er fyldt med konfetti – så er festen jo allerede i gang når man modtager pakken 😀
(herhjemme er det som oftest Jesper, der støvsuger så han deler ikke udpræget min begejstring for kuverter, der er fulde af konfetti… :-p)

Sugerørene er købt hos Fabel A 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.