Barselslivets glæder

Vores baby har tydeligvis ikke læst de samme bøger som andre børn. Fx havde jeg en klar forestilling om at ‘køre tur i barnevognen’ ville virke beroligende på babyer. Måske havde jeg endda en forestilling om at en baby til tider KUN ville falde til ro i en trillende barnevogn. Men Ekko? Not so much. Transport er i hendes bog ganske forfærdeligt. I går græd hun faktisk så meget over at gå tur at hun fik blodsprængninger i øjnene! Kan det overhovedet lade sig gøre? Stormen drev heldigvis over så snart jeg tog hende op og det lader til at hun ikke bærer nag over alle de ubehagelige ting jeg udsætter hende for. Phew.Når nu man ved at hun har det sådan, så kræver det en vis overvindelse at bevæge sig hen i Rema med barnevognen. Så er der jo andre mennesker, der kan høre hende! Den anden dag vovede vi alligevel turen og selv om hun så absolut vågnede fra en ellers fin lur da vi begyndte at trille var hun ikke sur. Succes! Meeen, pga. den generelt relative store uvilje imod transport er moderen endnu ikke helt omskolet til barnevogn, så med stille og glad baby i vognen kører jeg da lige ind i et milkshake tårn, der naturligvis vælter. Er i klar over hvor meget milkshake, der er i sådan et tårn? Jaja, hvis babyen ikke kan skaffe os hele butikkens opmærksomhed må vi tage andre midler i brug :-p

Undskyld Rema. Jeg skal nok få bedre styr på vognens hjørner inden jeg kommer igen.

En anden sjov ting er når jeg tænker at jeg da lige kan lulle Ekko i søvn med en lille sang. Jeg kan både Tordenskjold, en pige gik i enge, Puff og første vers af Elefantens vuggevise og det er da et glimrende udvalg af ‘sov-nu-baby-sange’. Men Ekko, hun kigger på mig som om jeg er faldet ned fra månen og så stikker hun i et vræl. Arhmen altså, HVORDAN kan hun vide at jeg ikke kan synge? Hun har jo aldrig hørt nogen, der GODT kan synge så hvordan kan hun vide at det ikke er meningen at det skal lyde sådan som det gør?

Nu siger jeg bare ‘SHH’ ind til hun sover. Det virker. Engang imellem tænder jeg støvsugeren – den er endnu bedre til at sige ‘SHH’ end jeg er – det er bare på en eller anden måde ikke lige så hyggeligt som Puff…:-p

 

9 Comments on Barselslivets glæder

 1. Stinemor
  maj 27, 2013 at 1:51 pm (6 år ago)

  Haha, så det er ikke dig man skal invitere på milkshake i nær fremtid? 😛
  Og du er altså ikke den eneste med et barn, der i starten ikke ville sove eller så meget som ligge i den. Vi brugte strækviklen i stedet, og så kom barnevognen lidt senere, og så eeeeeelskede hun den til gengæld også!
  Held og lykke med at få hende overbevist!

  Svar
  • Charlie
   maj 27, 2013 at 1:53 pm (6 år ago)

   Godt at vide – vi bliver ved med at øve os med den barnevogn 🙂

   Skørt nok så kunne jeg faktisk ret godt drikke en iskold milkshake ude i solen lige nu…med chokolade…

   Svar
 2. understjernerne
  maj 27, 2013 at 6:06 pm (6 år ago)

  Haha suuuper tur i Rema! 😀

  Du kan hente apps der siger som en støvsuger… eller en hårtørrer… eller bare spiller hvid støj, det kender jeg flere der har haft succes med 🙂
  Kammas yndlingssang er Vimmersvej med Bamses venner. Det er den ENESTE sang der kan få hende til at holde kæft. Shit man jeg hader den! :p

  Svar
  • Charlie
   maj 28, 2013 at 8:45 am (6 år ago)

   Jesper har faktisk en støvsuger app som er ret populær (min tlf er ikke fancy nok til den slags…) – måske tror jeg endda at støvsugerlyden er nemmere at leve med for forældrene end Bamses Venner :-p

   Svar
  • Charlie
   maj 28, 2013 at 8:46 am (6 år ago)

   De bliver forhåbentlig super hyggelige – bare forsøg at undgå at køre ind i ting :-p

   Svar
 3. Birgitte Weber
  maj 30, 2013 at 2:13 pm (6 år ago)

  Charlotte, jeg har en fastvikle du gerne må prøve hvis du vil.
  Den var den ENESTE måde vi kunne få Siff til at falde til ro på ml. kl. 16-21, da hun var 1-2 mdr. gammel. 😉

  Svar
  • Charlie
   maj 30, 2013 at 2:37 pm (6 år ago)

   Hej Birgitte 🙂
   Det vil vi meget gerne prøve – det kan ihvertfald ikke skade! Har du mulighed for at sende den (som du kan se er vi jo ikke så mobile…) – skal naturligvis nok betale porto 🙂

   Svar
 4. Birgitte Weber
  juni 5, 2013 at 9:40 am (6 år ago)

  Hej igen. Jeg havde helt glemt, at jeg havde skrevet herinde. 😉 Jeg kan da bare komme forbi med den – bor jo i Greve. 😉 Jeg starter arbejde d. 17., men inden da kan jeg bare smutte forbi. Skriv evt. på 22169257, så kan vi lige aftale nærmere.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.