Mon jeg snart skal føde…?

I går var jeg ude at handle uden indkøbsseddel. Manglende indkøbssedler medfører en forhøjet risiko for impulsshopping og bliver derfor næsten aldrig praktiseret – men jeg skulle bare liiiige have mælk så jeg vovede mig ind i Netto selvom jeg ikke havde en rigtig plan for at komme igennem uden at købe unædvendige ting. Normalt resulterer den slags i indkøb af lækker frugt, chokolade, drikkevarer (som ikke er mælk) og måske lidt fra montrene med  her-og-nu tilbud.I går kom jeg hjem med dette her:

Til mit forsvar skal det siges at det faktisk ER ting vi var løbet tør for, men mon ikke at den pludselige trang til rengøring har lidt at gøre med at der skal snart skal bo et helt nyt menneske her – og så er der da nødt til at være rent! Med de ord vil jeg kaste mig over at rengøre skuffesektionen i køkkenet…

Hav en dejlig lørdag!

6 Comments on Mon jeg snart skal føde…?

 1. Frøken Lyngsø
  marts 23, 2013 at 8:48 am (6 år ago)

  Haha! Det er nu aldrig sket for mig før – at jeg på den måde er kommet hjem med spontanindkøbte rengøringmidler 🙂

  Svar
  • Charlie
   marts 23, 2013 at 12:19 pm (6 år ago)

   Det er godt nok heller aldrig sket for mig før! :-p

   Svar
 2. Dottie
  marts 23, 2013 at 9:07 am (6 år ago)

  Det er godt nok sjældent at mine spontan indkøb omhandler rengøringsmidler 😉
  Det er som regel chokolade, sodavand, guf eller alt for mange spotvarer som jeg bestemt ikke kan leve uden! 😀

  Svar
  • Charlie
   marts 23, 2013 at 12:20 pm (6 år ago)

   Lige præcis! Jeg kom også helt bag på mig selv :-p

   Svar
 3. understjernerne
  marts 25, 2013 at 7:46 pm (6 år ago)

  Ikke engang da jeg var højgravid skete det der for mig… jeg gav min mor en nøgle til vores hus og skrev en alenlang liste over ting jeg syntes hun skulle lave… og kom hjem med baby til et skinnende rent hjem 😉

  Svar
  • Charlie
   marts 26, 2013 at 6:17 am (6 år ago)

   Haha – det var skisme da smart! Jeg brugte det nu lidt som terapi – efter en ret stresset periode var det rart ‘bare’ at skulle gøre rent 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.