Da 1 lagen blev til 4

Jysk har i øjeblikket lagener til 20 kroner og da jeg ikke kan finde lift-lagener nogen steder (bruger man ikke det?) tænkte jeg at jeg da snildt lige kunne klippe sådan et 20-kroners lagen i mindre stykker og på den måde skaffe 4 små lagener til næsten ingen penge.Det var virkelig kun et spørgsmål om at klippe lige og sy kanten – hvor svært kunne det være?

Det kunne ikke være ret svært – BORTSET fra at denne lillebitte skrue besluttede sig for at hoppe ned på gulvet og blive væk. Prøv lige at se hvor lille den er!? På trods af sin ringe størrelse viste den sig dog at være fuldt ud i stand til at hoppe meget langt OG den er fuldstændig essentiel for symaskinens evne til at kunne sy da den kommer fra spole-huset…suk…

Jeg havde nu tre muligheder:
1) Køb et nyt spolehus
2) Ring til mor
3) Kravl rundt og rundt indtil skruen er fundet

Mulighed #1: En hurtig søgning på google viste at man ikke bare sådan lige kan købe et nyt spolehus – og hvis man alligevel finder et der måske passer til maskinen koster det i omegnen af 500 kroner. Ikke i orden når nu planen var at lave 4 lagener for en 20’er. Mulighed #2: På trods af dette ved jeg ikke lige hvordan min mor skulle kunne hjælpe…
Mulighed #3: Jeg valgte denne løsning og havde alle bøger ude af reolerne for at flytte dem og kigge efter skruen derunder – den var der ikke. Så kravlede jeg rundt under bordet i ca. 20 minutter. Der var den heller ikke. Så gav jeg op og gik i køkkenet for at se om ikke der var noget spiseligt der kunne give lidt energi til at kravle videre – og så trådte jeg på skruen! Perfekt 😀

Så det endte alt sammen godt og nu har vi 4 (nystrøgne) små lagener, der passer fint til liftmadrassen:

 

6 Comments on Da 1 lagen blev til 4

 1. Frøken Lyngsø
  marts 29, 2013 at 8:01 am (6 år ago)

  Fantastisk beretning om skruens forsvinden – jeg forestiller mig endda en børnebog med titlen “Skruen, der hoppede ud af symaskinen og blev væk” !

  Svar
  • Charlie
   marts 29, 2013 at 8:53 am (6 år ago)

   Haha, det kunne faktisk nok blive til en meget sød historie :-p

   Svar
 2. Konen
  marts 29, 2013 at 1:43 pm (6 år ago)

  Vi har også kun lagner i mærkelig størrelse – for store til liften, men (lidt) for små til tremmesengen. Vi bruger dem til begge dele, men det irriterer mig hver gang jeg reder seng.

  Svar
  • Charlie
   marts 31, 2013 at 10:41 am (6 år ago)

   Bare det fungerer 🙂

   Svar
 3. Dottie
  marts 30, 2013 at 8:16 am (6 år ago)

  De har da ellers lagner i alle størrelser i BabySam?
  Men godt at det hele endte godt på trods af en drillende skrue 😉

  Svar
  • Charlie
   marts 31, 2013 at 10:41 am (6 år ago)

   Jeg kiggede faktisk kun i Jysk efter lagener…BabySam er så dyyyrt… 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.