Tapet

Jeg gad godt være lidt bedre til at bruge tapeter i vores indretning. Lige nu har vi bare hvide eller ihvertfald lyse vægge over det hele – undtagen i gangen hvor vi faktisk har et tapet på den ene væg, der har et sådan lidt træ-agtigt mønster i hvid, sølv og sort.Jeg synes det er helt vildt svært at forestille sig hvordan det kommer til at se ud på væggen når man står nede i butikken med en lille prøve og faktisk er jeg ikke helt tilfreds med resultatet i gangen og derfor har jeg ikke kastet mig ud i flere tapetprojekter. Babys seng kommer dog til at stå op ad en lille væg i vores soveværelse og der synes jeg at det kunne være sjovt at skabe illusionen af et børne-værelse ved at bruge en anden slags tapet end i resten af rummet. Jeg leder derfor efter noget, der er fint og børne-hyggeligt, men samtidig ikke dominerende – man må også godt stadig kunne se at der bor voksne i rummet. Jeg er ret vild med harlekin-ternene som lige nu er i alle bladene, men jeg er lidt i tvivl om jeg er vild med dem bare fordi jeg har set dem på perfekt indrettede bolig collager eller fordi jeg tror at de ville se godt ud hjemme hos os…?!

Harlekin tapet fra Ferm Living kan købes hos tapetmesteren 🙂

Tapetmesteren og tapet-caféen har i det hele taget mange, mange fine og forskellige tapeter – faktisk kan man blive helt tapet-blind og helt glemme hvordan ens lejlighed ser ud når man surfer rundt derinde og falder for først det ene og så det andet :-p

 

4 Comments on Tapet

 1. Polkapigen
  februar 13, 2013 at 1:44 pm (6 år ago)

  Jeg går også med tapetdrømme til flere rum (bl.a. en væg i køkkenet), men jeg har ligesom dig vildt svært ved at vælge. Der er bare SÅ mange flotte tapeter at vælge imellem!:-)

  Svar
  • Charlie
   februar 13, 2013 at 2:10 pm (6 år ago)

   Nemlig! Og det er vildt svært at visualisere hvordan det kommer til at se ud…

   Svar
 2. Monsterscircus
  februar 14, 2013 at 11:12 pm (6 år ago)

  Har det helt på samme måde! Lysten til alt det smukke tapet er der, udvalget er jo bare næsten for stort og tænker altid, hvad hvis det ikke blir helt som man har regnet med 🙂 held og lykke med tapet jagten og rigtig god weekend

  Svar
  • Charlie
   februar 15, 2013 at 8:55 am (6 år ago)

   Lige præcis – og da det jo ikke er helt billigt kan man heller ikke rigtig tillade sig at afprøve flere forskellige… 🙂
   Tak – og rigtig meget i lige måde 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.