Lukkertid og ild

Enhver norsk hytte med respekt for sig selv har selvfølgelig en pejs og det var skam også tilfældet i sidste uge. Derfor fik jeg lige mulighed for at leje lidt med kameraets indstillinger og det kom der disse tre meget forskellige billeder ud af:

Ingen af billederne er efterbehandlede og den eneste indstilling, der er ændret er lukkertiden. Jeg ved faktisk ikke helt hvilket jeg synes er bedst – det nederste tror jeg 🙂

4 Comments on Lukkertid og ild

 1. Camomilla
  februar 11, 2013 at 2:38 pm (6 år ago)

  Hej Charlie, tak for dit besøg på min blog. Jeg var nysgerrig og ville lige kigge på din. Og hvor er den bare fin. Jeg glæder mig til at følge med. Det er egentlig ret utroligt at de fotos er så forskellige. Jeg drømmer selv om et kamera der kan indstilles på den måde – det er nu noget særligt. Ha’ en god dag!

  Svar
  • Charlie
   februar 11, 2013 at 6:53 pm (6 år ago)

   1000 tak – og ja, det er faktisk ret vildt hvad sådan et kamera kan, det handler bare lige om at finde ud af alle funktionerne 🙂

   Svar
 2. Monsterscircus
  februar 11, 2013 at 8:29 pm (6 år ago)

  Hej Charlie super skønt med disse forskellige billeder. Kan næsten høre flammernes susen og knitren på sidste billede, så flot! Er jo selv ved at sætte mig ind i mit nye kamera, så rigtigt fedt at se andres resultater! Ha en ser dejlig uge!

  Svar
  • Charlie
   februar 12, 2013 at 11:46 am (6 år ago)

   Der er heller ikke ret meget hyggeligere end en åben pejs 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.