Gravid uge 32 – Kæmpemavens fase!

Ih, hvor har Jesper moret sig over udtrykket ‘kæmpemavens fase’ som man i følge Liberos graviditetskalender går ind i når man når uge 32.Og det betyder altså at kæmpemavens fase nu er over mig! Der er faktisk noget om det – lige pludselig synes jeg sådan set at det der med at være gravid er en smule besværligt. Der er dødlangt ned til gulvet for at tage strømper på, det er umuligt at vende sig i sengen uden at vågne af det, min venstre iskias nerve har set sig sur på mig hvilket på ingen måde er rart, det er usandsynlig hårdt at gå op på 3. sal og så begynder jeg bare at føle mig sådan lidt hval-agtig. Og det føles altså ikke særligt attraktivt at være en hval.

Men det er jo kun den ene side af det. På den anden side er jeg stadig fuldt ud i stand til at passe både træning, arbejde og alt det sjove (omend det hele går en smule langsommere end tidligere), der er ikke noget hyggeligere end at Tumle altid giver sig til at møfle rundt når Jesper snakker med hende, det er vildt skønt at planlægge børnehjørne og snakke med de kommende bedstemødre om dengang det var os der var bittesmå, det begynder at føles som et rigtigt menneske derinde og der er faktisk ikke ret mange uger til det ER et rigtigt menneske. Sådan et som vi kan tage op og snakke med og kaste al vores kærlighed og omsorg efter. Og det er ret vildt. Og ret mange gener værd (ok, jeg ved også godt at jeg på ingen måde er hårdt ramt i forhold til graviditets-gener og det gør det jo nemt at være lidt ovenpå…).

Alt i alt byder jeg kæmpemavens fase hjerteligt velkommen selvom det virker surrealistisk at Tumle virkelig har tænkt sig at blive dobbelt så stor som hun er nu inden det er tid til at komme ud! Jeg forstår seriøst ikke hvor hun har tænkt sig at være henne, men hun har jo nok en plan. Jeg lurer lidt på om jeg mon kan nå at blive lige så bred om maven som jeg er høj? Jeg er lige ved at runde 1 meter så der er 65 cm at give af endnu…

2 Comments on Gravid uge 32 – Kæmpemavens fase!

 1. understjernerne
  februar 21, 2013 at 7:53 pm (6 år ago)

  Jeg endte med at være 144 cm rundt om maven – jeg var gigantisk! 😀
  MIsunder dig overhovedet ikke, du går nogle hårde uger i møde 😉

  Svar
  • Charlie
   februar 22, 2013 at 7:57 am (6 år ago)

   Åh…jamen, det lyder da skønt… :-p

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.