Gave-indpaknings-inspiration

Jeg elsker fødselsdage. Og jul. Og bryllupper. Og alle andre lejligheder, der giver mulighed for at pakke gaver ind. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg synes bare at det er hyggelig.

Gårsdagens fuglekugler var en gave til min svigermor, som blev pakket ind i en prikket serviet og pyntet med deco-tape (fra Søstrene Grene), garn og et gammelt hårspænde som jeg aldrig rigtig har fået brugt – jeg køber næsten aldrig gavepapir, men til gengæld gemmer jeg alle mulige dimser som ‘måske-lige-kan-pynte-en-pakke-engang’ – en stor kasse med den slags er der jo rigeligt plads til i en to-væresles lejlighed :-p

Apropos plads så instigerede jeg en større omrokering af møbler i førnævnte to-værelses i weekenden så nu er der plads i soverværelset til en babyseng – lige nu virker det dog mest som om vi lige er flyttet ind og ikke har fået alle møblerne pakket ud endnu pga. af alt det gulvplads i soverværelset :-p
Meget mere om projekt baby-hjørne kommer i løbet af de næste uger 🙂

 

2 Comments on Gave-indpaknings-inspiration

 1. Monsterscircus
  februar 19, 2013 at 11:34 pm (6 år ago)

  Super flot indpakning svigermor kan da slet ikke nænne at bryde den smukke wrap! Og super dejlige fulgekugler, rigtig dejlig idé med hjerter!!! Glæder mig til at se jeres børnehjørne! Ha en rigtig dejlig uge

  Svar
  • Charlie
   februar 20, 2013 at 5:55 pm (6 år ago)

   Uh, det glæder jeg mig også selv rigtig meget til! Hihi 🙂

   Tak for din søde kommentar 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.