En dejlig fredag

I går startede en smule kikset med at jeg troppede op hos lægen til min 32 ugers undersøgelse. Da jeg havde siddet lidt kaldte sekretæren på mig og spurgte hvad jeg egentlig var kommet for?Æhm, jo, jeg skulle jo bare til sådan en rutine undersøgelse…fredag d. 15 februar klokken 9?

Nej, det kunne hun ikke se i sin kalender…

Tilgengæld kunne hun se at jeg har en tid fredag d. 15. MARTS klokken 9…wåbs!

Nå, men så går jeg da bare hjem igen og kommer tilbage en anden dag…

Men dagen skulle heldigvis blive meget bedre for på vej hjem hentede jeg en pakke på posthuset fra Purløg og Persille. Til min store overraskelse skrev Purløg til mig for nyligt om de ikke måtte sende en lille gave og det kan man jo altså ikke sige nej til! Jeg valgte en super sød nat-ammetop i lyserød med hvide prikker (så bliver det altså ikke meget mere prinsesse-agtigt!), men da jeg hentede pakken syntes jeg godt nok at den var ret stor i forhold til at den kun skulle indeholde en nat-bluse. Og ganske rigtigt, da jeg kom hjem og fik den pakket op var der også det blødeste økologiske babytæppe som jeg virkelig vil nyde at pakke Tumle ind i og en lille dåse omstændigheds-te. Totalt overvældet skyndte jeg mig at skrive et stort tak til Ditte og Anna og så krøllede jeg mig ellers sammen i sofaen i min nye natbluse med en kop te – skøn fredag aften!

 

2 Comments on En dejlig fredag

 1. Monsterscircus
  februar 16, 2013 at 10:14 pm (6 år ago)

  Hi hi, jamen det er altid godt at være på forkant, men en hel måned ;0) super dejlig pakke, perfekt her til weekend! Ha en dejlig en af slagsen!

  Svar
  • Charlie
   februar 17, 2013 at 3:57 pm (6 år ago)

   Haha, ja, det var måske i lige rigeligt god tid :-p

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.