Uge 29

Viiildt at jeg allerede er nået til uge 29! Så er der faktisk kun 11 (+/-) uger tilbage! Status på graviditeten ganske kort at det går godt. Meen, så nemt slipper i ikke så her kommer en lille beretning om hvordan det er at være i uge 29 når man er mig (bagefter er der status-billeder med blomster og mave :-p )Af en eller anden grund så bevæger den der Tumle sig altså meget mindre end for nogle uger siden. Omkring uge 27 kunne hun på det nærmeste sparke computeren ned fra min mave, men nu kommer der ligesom bare små puf og en lidt rullende fornemmelse. Jeg har spurgt google og tilsyneladende er det ret normalt her omkring uge 30 at bevægelses-mønsteret ændrer sig så da jeg mærker noget flere gange om dagen prøver jeg at lade være med at bekymre mig om det. Tror dog alligevel lige at jeg vil nævne det for lægen i uge 32 hvis det fortsætter sådan – mærkeligt nok er det nemlig ret dejligt at blive sparket til inde fra.

Fysikken har det stadig fint – jeg er endnu forskånet for problemer med bækkenet, iskias-nerven, vand i kroppen og alle den slags skønne ting og maven fylder endnu ikke så meget at jeg går ind i ting (ihvertfald ikke oftere end jeg gjorde i forvejen…). Når det er sagt så synes jeg godt nok at graviditets-træningen begynder at blive hård! Øvelserne er stadig de samme som vi lavede i starten, men nu bliver jeg bare meget hurtigere forpustet og mine muskler beder hurtigere om en pause. Men så får de jo bare en pause og en tår vand og så kan de lidt igen 🙂

Jeg har til gengæld hele graviditeten døjet med uren hud hvilket selvfølgelig kun er en lillebitte gene, men ikke desto mindre temmelig træls. Muligvis har det noget at gøre med den ret store mængde chokolade der ryger indenbords… 😉

Blondetop fra Rosemunde (ikke graviditets-tøj, men helt ufatteligt blødt og strækbart så passer fint ud over maven), striktop fra H&M Mama, bælte fra Aldo, strømpebukser fra Mamalicious.

10 Comments on Uge 29

 1. Konen
  januar 30, 2013 at 8:14 am (6 år ago)

  Jeg tror ikke du har noget at bekymre dig om. “Lidt rullende fornemmelse” lyder ret meget som fornemmelsen når baby vender sig – og det mærker man jo først når pladsen bliver mindre :)På et tidspunkt begynder man også at kunne hapse en lille fod eller numse udefra. SÅ hyggeligt.
  MEN hvis du er det mindste utryg, så ring til fødegangen (eller svangreklinikken) og sig det og bed om at blive tjekket. Der er aldrig en skid i vejen når de tjekker en, men man får det SÅ meget bedre af at få kørt den strimmel/blive scannet/at en jordemoder siger alting er tip-top.

  Svar
  • Charlie
   januar 30, 2013 at 8:36 am (6 år ago)

   Ej, det lyder altså vildt sjovt (og lidt alien-agtigt) når man kan hapse foden udefra! Det glæder jeg mig til 😀
   Og du har ret, det er så meget bedre lige at blive tjekket end at gå bekymre sig uden grund…

   Svar
 2. Vikki Traeger
  januar 30, 2013 at 8:17 am (6 år ago)

  Hvor er det fint med den lille mave Charlie! 🙂 Og hvor ser du dog bare glad og strålende ud – skønt! 🙂

  Svar
  • Charlie
   januar 30, 2013 at 8:39 am (6 år ago)

   Tusind tak – jeg ER også rigtig glad, men blev da lige endnu gladere over din søde kommentar 🙂

   Svar
 3. Monsterscircus
  januar 30, 2013 at 8:23 am (6 år ago)

  Smuk mave og hvilken glød du har!glad du er forskånet for voldsomme gener, det kan jo være ret voldsomt. Ha en smuk dag!

  Svar
  • Charlie
   januar 30, 2013 at 8:39 am (6 år ago)

   Tak tak og ja, jeg nyder det så længe som muligt 🙂
   Du må også have en dejlig regnvejrs-dag 🙂

   Svar
 4. understjernerne
  januar 30, 2013 at 6:36 pm (6 år ago)

  Hvor er du smuk! Og fin mave!
  Nu ved jeg ikke hvor din moderkage ligger, men min lå foran, så jeg blev altså snydt for den slags fodhapsning som Konen nævner 🙂

  Svar
  • Charlie
   januar 30, 2013 at 6:39 pm (6 år ago)

   Hvor er du sød! Tusind tak 😀
   Den ligger sådan ude i den ene side så der er håb for fod-hapsning når hun bliver lidt større 🙂

   Svar
 5. Polkapigen
  februar 13, 2013 at 1:42 pm (6 år ago)

  Jamen, wow, hvor er der sket meget her siden sidst jeg kiggede forbi! Du er da simpelthen gudesmuk gravid!!:-)

  Svar
  • Charlie
   februar 13, 2013 at 2:09 pm (6 år ago)

   Jamen altså, sikke en dejlig kommentar! 1000 tak 😀

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.