Tillykke til mig!

Et meget stort tillykke til mig faktisk – i dag er PhD-afhandlingen nemlig ENDELIG blevet afleveret og det er dælme skønt! En smule nervepirrende at give slip på den efter så mange års arbejde, men nu må den klare sig selv ude hos bedømmerne…
Men ikke nok med det, udover afleveringen har jeg også netop fået bekræftet at jeg kan starte som undervisningsassistent fra februar og ind til jeg skal på det der barsel så farvel jobcenter, goddag arbejdsdag – og sidst men ikke mindst, så skinner solen. Jeg tror faktisk ikke at i dag kan blive ret meget bedre.
Orv, og så blev jeg forresten vældig glad da jeg opdagede at trykkeriet der har trykt min phd (Vester Kopi) kun bruger svanemærket papir – et øjeblik følte jeg mig lige helt politisk korrekt, men så var det at jeg kom i tanke om hvor fjollet det egentlig er at aflevere syv (SYV!) eksamplarer af godt 200 sider hver i papirudgave når man nu alligevel også skal aflevere opgaven som pdf…så brugte jeg lige en halv (svanemærket) regnskov på en formiddag og følte alligevel ikke at det var så politisk korrekt…

6 Comments on Tillykke til mig!

 1. Hans Holst
  januar 25, 2013 at 5:17 pm (6 år ago)

  Godt gået!! Tillykke med det 🙂
  KH SF

  Svar
  • Charlie
   januar 25, 2013 at 9:11 pm (6 år ago)

   Tak 😀

   Svar
 2. Vivian
  januar 26, 2013 at 1:26 pm (6 år ago)

  Hjerteligt tillykke. Det er superflot.
  KH M

  Svar
  • Charlie
   januar 27, 2013 at 9:34 am (6 år ago)

   Tak :-p

   Svar
 3. Sacha
  januar 26, 2013 at 7:05 pm (6 år ago)

  Tillykke med afleveringen af phd’en og ikke mindst jobbet.

  Svar
  • Charlie
   januar 27, 2013 at 9:35 am (6 år ago)

   Tak og tak – det er super fedt at have fået jobbet selvom det bliver lidt hårdt at undervise fuld tid og forberede forsvar samtidig 😛

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.