Nytårsforsætter anno 2013

Det gik jo faktisk meget godt sidste år, det der med nytårsforsætter (mon ikke jeg overholdt ca. 50 %…?). Faktisk handler det ikke så meget om at jeg ikke nåede at løbe 15 km, men om at jeg havde fokus på at leve relativt sundt – så selvom de konkrete punkter måske ikke var opfyldt så blev jeg ihvertfald opmærksom på hvad det er for nogle ting, der er vigtige for mig at bruge lidt ekstra ressourcer på i hverdagen.

Sidste år var overskrifterne for mine nytårforsætter; motion, økologi og arbejde. Og i det store og hele er der ikke nogen grund til at ændre på de overordnede linjer for næste år, bortset fra at der mellem motion og arbejde naturligvis skal være plads til en baby. Fordi lister er så rare og punkter skaber orden i rodede tanker så kommer her mine 10 nytårsforsætter anno 2013, i punktform:
 1. Sukkerafvænning! Jeg er helt med på at en graviditet ikke er tiden til slankekure og det er bestemt heller ikke det der er hensigten. Men i løbet af december måned har mit sukkerforbrug været enormt højt og da vi sad alene herhjemme i går aftes og havde fået dejlig aftensmad kunne jeg slet ikke overskue at vi ikke skulle have konfekt/småkager/is eller chokolade! Så når kransekagen er spist i morgen er det slut med slik og sukker indtil jeg igen selv er herre over hvornår og hvor meget af den slags jeg vil spise.
 2. Så længe det er muligt for graviditeten vil jeg fortsat træne 3 gange om ugen. Da mit ene yndlings-hold (boksning om mandagen) er blevet taget af holdplanen bliver der helt naturligt skruet ned for boksetræningen og op for den deciderede graviditetstræning (som også ligger om mandagen).
 3. Jeg vil huske at lave de der forbandede knibe-øvelser – hver dag! Uf!
 4. Jeg vil forsøge at sælge ud af garderoben (inkl. sko-garderoben!). Og de ting, der ikke kan sælges, men som heller ikke bliver brugt vil jeg donere til genbrug. Jeg kan vist ikke rigtig forsvare at have tre højskabe, en kommode med fire skuffer OG en skoreol i en lejlighed på 54 m2 hvor vi meget snart skal være tre. Det kan godt være at Tumle kun er en halv meter lang når hun ankommer, men hendes ting fylder temmelig meget!
 5. For at være lidt mere konkret skal jeg sælge/donere så meget at jeg kan flytte ud af kommoden og nøjes med skabe og skoreol (babysteps 😉
 6. I 2013 skal jeg gøre mindst ét strikkeprojekt færdigt! Jeg startede i november på et tørklæde, der skulle have været en julegave til en veninde, men det er stadig kun ca. 15 cm langt – jeg tror dog, på trods af den langsomme start, at dette projekt nok skal gå hen og blive færdigt engang.
 7. Jeg vil også lære mere om både billed-tagning og billed-redigering. Jeg vil rigtig gerne være bedre til at udnytte kameraets mange muligheder i stedet for altid bare at bruge den samme indstilling.
 8. Jeg vil læse Moby Dick færdig! Jeg har også kun været i gang med den i 3 år nu…ahem…
 9. Jeg vil på vandretur! Bare en lille én – måske en weekend i Skåne eller noget i den stil…vandrestøvlerne trænger ihvertfald usandsynligt meget til at blive luftet!
 10. Jeg vil nyde år 2013 og vores nye liv som forældre 🙂
Er der mon andre end mig, der faktisk synes at nytårsforsætter er lidt hyggelige? Uanset, så må i alle sammen have et helt fantastisk nytår 🙂

2 Comments on Nytårsforsætter anno 2013

 1. Sacha
  januar 1, 2013 at 8:59 pm (6 år ago)

  Næh… en lille bitte dame flytter ind på matriklen.

  Mht. strikning, så tog det mig trekvart år at blive færdigt med mit halstørklæde, begyndte på det i januar/februar og blev færdig i september/oktober – giv tid, giv tid 😉

  og jeg giver dig, det er hyggeligt med små mål der gerne må blive gennemført 🙂

  Svar
  • Charlie
   januar 2, 2013 at 7:54 am (6 år ago)

   Ja, det bliver så hyggeligt 😀

   Hihi, godt at det ikke kun er mig, der er en lille evighed om strikkeprojekterne…jeg må lægge mig i selen for at få det tørklæde færdigt 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.