I aften er det juleaften…

…der er længe, længe til! Jeg er muligvis et af jordens mest utålmodige mennesker når det kommer til at vente på jul! Jeg ELSKER hyggen (og gaverne!) og maden og jeg ville ønske at det var lige nu! Eller…egentlig er morgenhår og joggingtøj ikke lige min definition på et godt jule-outfit så jeg må hellere flintre i bad så jeg kan blive klar til årets hyggeligste dag :-DDe næste dage bliver lige så hyggelige så bloggen holder en lille juleferie, men her er lidt billeder af en hyggelig, hyggelig by vi besøgte i sidste uge (inklusive både pandekager og oste-fondue) til at skabe lidt stemning nu hvor al sneen er smeltet igen (Annecy, Frankrig) – rigtig glædelig jul til alle 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.