Orden i manualerne

Jeg synes ikke altid at det er smart at smide manualer fra forskellig elektronik ud selvom jeg stort set aldrig har brug for dem – men nogen gange er der alligevel en eller anden obskur knap på opvaskemaskinen, der begynder at lyse og så er jeg nødt til at gå hen og slå op hvordan jeg kan få den til at holde op med at lyse igen. Omvendt synes jeg heller ikke at en kæmpe bunke med tykke manualer på 40 forskellige sprog er noget hit. Derfor har jeg lavet en mappe hvor de danske sider fra alle vores manualer (det være sig computere, mikroovn, køleskab eller telefoner) er sat i plastic-lommer med påtrykt kategori – så fylder de meget lidt og er altid nemme at finde. Nogen gange er jeg godt nok smart (haha).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.