DIY: Sød uro

Jeg har lavet noget til babyen! Haha, det er altså lidt underligt at lave noget til en der slet ikke findes endnu, men også vældig hyggeligt at klippe/klistre imens den sparker lystigt. Min lillebror har døbt den Panda (Ninja Panda for at være helt korrekt) så derfor syntes jeg at der skulle en panda i uro’en. Jeg fandt nogle ret søde billeder på colourbox som jeg blæste lidt op, printede ud og så gik jeg ellers i gang med at klippe og klistre og hænge op på pinde. Jeg har brugt noget meget kraftig karton som base for at de ikke skal føles alt for papir-agtige, men alt det andet (ører, næse, øjne osv.) har jeg bare klippet ud af almindeligt farvet papir. Tilsidst viklede jeg gråt garn rundt om engangs-grillspyd (og klippede den spidse ende af!) for at give uroen en lidt blødere look.

 

2 Comments on DIY: Sød uro

 1. Monsterscircus
  november 16, 2012 at 9:18 am (7 år ago)

  Hvor er du kreativ, dejligt at bruge tidenpå at kreere, det er da et fantastisk uro til den lille. Ha en dejlig weekend

  Svar
  • Charlie
   november 16, 2012 at 9:31 am (7 år ago)

   Tak! Det er nemlig skønt når der lige kan findes tid til at lave en lille smule kreativt så det ikke går op i arbejde det hele 🙂

   God weekend til dig også!

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.