Grunden #1

Det er jo nok ikke gået nogens næse forbi at der har været lidt stille herinde og at både Projekt Gamle Klude og Projekt Træning er gået mere eller mindre i stå. Og her er den så; grunden:

TaDAAA! Haha, ja sådan en stryger altså direkte ind på førstepladsen over prioriteter. Direkte forbi phd-projekter og blogs og selv om man måske tænker ‘jamen hvor meget tid kan den lige kræve så længe den bare er derinde i maven?’ så skulle jeg hilse fra den og sige at den altså foretrækker at blive tænkt på HELE tiden og at den synes at det er helt i orden at dens forældre allerede er begyndt at fylde lejligheden op med ting til den.

Jeg har tænkt meget over hvad der skal ske med bloggen fremover og er kommet frem til at jeg fortsat vil blogge om min hverdag ligesom jeg hele tiden har gjort. Nu indeholder min hverdag bare lidt flere baby-tanker og lidt mindre fashion så det vil bloggen naturligvis komme til at bære præg af. Tilgengæld vil jeg vende tilbage til at lave et indlæg om dagen for selvom jeg har travlt med den der phd så savner jeg faktisk at blogge. Så, yes, altså, ‘De Gamle Klude’ er sådan set ved at være for små, så det projekt er fortsat lidt på stand-by, tilgengæld er Projekt Træning kommet i gang igen og så har jeg en MASSE billeder liggende på kameraet fra den blog-fri periode som jeg glæder mig til at vise – håber at der stadig er nogle der læser med derude og at i ikke bliver skræmt hele væk af bloggens ændrede fokus :-p

6 Comments on Grunden #1

 1. Sacha
  oktober 28, 2012 at 12:09 pm (6 år ago)

  Tillykke.

  Lurede det for en del tid siden, da jeg spottede du nævnte det i kommentarfeltet på en anden blog, men valgte ikke at kommenterer noget, du ville nok sige noget hvis det var noget hele verden skulle have at vide 🙂

  Svar
  • Charlie
   oktober 28, 2012 at 3:38 pm (6 år ago)

   Hehe…godt spottet 😉
   Og mange tak 🙂

   Svar
 2. Nanna
  oktober 28, 2012 at 2:05 pm (6 år ago)

  Stort tillykke 🙂

  Svar
  • Charlie
   oktober 28, 2012 at 3:38 pm (6 år ago)

   Mange tak 😀

   Svar
 3. Anne Cathrine
  november 11, 2012 at 12:26 pm (6 år ago)

  Wow 😀 Det er godt nok længe siden jeg har været her inde. Og så er du gravid! Tusind mange gange tillykke!!

  Svar
  • Charlie
   november 11, 2012 at 2:09 pm (6 år ago)

   1000 mange tak søde du 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.