Roser af amerikansk buttercream

Den anden dag prøvede jeg at lave buttercream-roser og det var faktisk overraskende nemt og ret sjovt! Jeg har aldrig prøvet at bruge en tylle-pose før, men det gav en sær tilfredsstillelse at trykke smørcremen ud i fine mønstre…haha – det kan klart anbefales hvis du har god tid og en kage, der skal pyntes!Buttercream er virkelig nemt at lave:150 g usaltet smør
3 dl flormelis
½ tsk salt
½ spsk skummet mælk

Rør det hele sammen med en elpisker (jeg har læst mig til at der kommer luftbobler i hvis man pisker for hurtigt så pas på med det). Konsistensen kan reguleres med mere mælk eller mere flormelis efter behov.

Cremen bliver sådan lidt råhvid, men der kan sagtens tilsættes farve hvis der skal være pang på kagen :-)

Jeg brugte den spids, der ser sådan her ud (jeg ved ikke nok om kager til at vide hvad den hedder…)
Og resultatet blev sådan her – det var kun for øvelsens skyld så jeg lavede bare ‘blomsterne’ på et stykke bagepapir, men de ville uden tvivl se fine ud på enten en rigtig kage eller en cupcake :-)

2 Comments on Roser af amerikansk buttercream

  1. spoonyacedia
    juni 6, 2012 at 7:40 pm (6 år ago)

    Det kunne egentlig være meget fedt at lave en dej istedet og så bage roserne – eller andre kreative skabninger.

    Svar
    • Charlie
      juni 7, 2012 at 7:33 am (6 år ago)

      Ej ja, måske en cookie-dej ville være egnet til det :-)

      Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Comment *